Лілія Ребрик описала свій день 23 лютого 2022 року: “Допізна обирали меблі, заїдали полуницею”

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик віддалась спогадам про те, чим займалась в останні дні перед повномасштабною війною і що було у неї на душі. Зірці було тривожно, але вона жила повним життям.

Лілія Ребрик як і мільйони українців відчувала тривогу незадовго до повномасштабного російського вторгнення, але до останнього не вірила, що це можливо в сучасному світі. Перед річницею війни знаменитість поділилась з підписниками в Інстаграм-блозі спогадами, якими були її останні мирні дні.

20 лютого 2022 року Лілія Ребрик грала у виставі “Ін’єкція безсмертя”, за три дні займалась дубляжем мультику “Поганці”, за два дні вела ефір шоу “Ранок з Україною”, за день – знову працювала на сцені театру, граючи роль в комедійній виставі “2 анекдота на вечерю”.

Лілія Ребрик описала свій день 23 лютого 2022 року
Лілія Ребрик описала свій день 23 лютого 2022 року

Не зважаючи на купу справ і звичне життя, в той період на душі у зірки була тривога і сильний неспокій. 23.02.2022 року Ребрик відпрацювала ефір ранкової програми, з’їздила на зустріч з рідними, щоб всіх міцно обійняти, бо тоді їй особливо хотілося бути поруч з улюбленими людьми. Після вечірньої вистави вона, отримавши багато квітів від прихильників, сіла в машину і відчувала запах весни. З чоловіком Андрієм Диким Лілія допізна займались приємними клопотами по обставленню нового будинку – вони обирали меблі. А цей будинок подружжя тільки купили і почалось вторгнення. Заїдали вони ці приємності полуницею в прикуску з шампанським, це закарбувалось у неї в пам’яті, тому тепер артистка точно знає, що святкуватиме перемогу саме тими смаколиками, бо вони асоціюються в неї зі смаком миру:

Але тоді так тяжко на душі було. І за 5 годин вже почалась велика війна….

Лілія відмітила, що про найважчий день 24 лютого не буде розповідати знову, але він був схожий на те, що переживав тоді кожен українець і вона запам’ятає його назавжди. Артистка не стала евакуйовуватись за кордон і весь час з сім’єю знаходилась в Україні.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.