Доньки і дружина Дяді Жори Наталія Мічковська не можуть перестати плакати: “Третій день на крапельниці”

Відомий український шоумен, артист і багатодітний батько Дядя Жора поділився з фанатами сумною новиною, через яку троє його доньок і красуня-дружина плакали.

Вадим Мічковський (Дядя Жора) давно одружений і має сім’ю. Зі своєю дружиною Наталією ведучий виховує трьох дівчат, Уляну, Аміну і Устину, також в зірковій сім’ї є домашні улюбленці. Йоркширський тер’єр Маруся змусила господарів похвилюватися. В своєму Інстаграм-блозі Дядя Жора показав відео з собачкою, яка знаходиться у ветеринарній лікарні та написав що сталось:

Наша Маруська, третій день на крапельниці… Щось підкосило маленьку, не може ходити… Можливо вік… Неврологія. Виявляється в собак це є також… Чекаємо понеділка… Коли будуть результати МРТ голови. Дівчата мої третій день плачуть… А я вірю, що все буде добре!

Фанати дуже підтримали шоумена в коментарях і вірили, що Маруся вилікується і ще багато років буде радувати родину, але незабаром на сторінці дружини Дяді Жори Наталії Мічковської з’явився сумний пост – собачка померла:

Вони для нас – сторінка в житті, але ми для них і є ціле життя. Ідеальна собака з найкращим характером. Вона не любила зиму і завжди з березня сиділа на балконі . Я називала її – наш бабак. Якщо Маня на балконі, значить скоро тепло. Вона стрибала з пірса на дачі, обожнювала купатись. Любила сонце і навмисно виходила на нього, кайфувала, прищурившись. Маня любила таранку і виноград як і я. Вижила Джона, але прийняла Стефу… Як знала. Коли ми її взяли, мені було 30, Устіку 4, Уляні 8. Моя частинка життя, 12 з половиною років. Надіюсь, Стефа встигла перейняти найкращі риси Марушки

Для зіркової сім’ї це важка втрата, яку їм допоможе пережити ще одна собачка Стефанія, яку вони завели в 2022 році під час війни.

Доньки і дружина Дяді Жори Наталія Мічковська не можуть перестати плакати
Доньки і дружина Дяді Жори Наталія Мічковська не можуть перестати плакати

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.