Зіркові ловеласи: Павлік, Остапчук, Пономарьов та інші відомі чоловіки, які мали багато жінок

Герої нашої сьогоднішньої статті не можуть похвалитися моногамністю. Вони мали багато шлюбів та романів без штампу в паспорті. Про кого йде мова – далі в матеріалі.

Віктор Павлік

28-річна дружина Віктора Павліка розповіла про стосунки зі студентом
Зіркові ловеласи: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік славиться не так своєю творчістю, як бурхливим особистим життям. 57-річний артист офіційно був у шлюбі 4 рази і має від кожної дружини по дитині. Третя дружина Павліка Лора Созаєва, з якою він прожив у шлюбі найдовше, зізнається, що її екс-чоловік мав багато коханок, а вона це все терпіла. Все ж Павлік розлучився з Созаєвою і одружився на своїй коханці. Четвертою дружиною артиста стала молодша на 29 років дівчина Катя Репяхова. Вони одружилися у 2020 році, а вже через рік Катя подарувала Павліку сина Михайлика.

Володимир Остапчук

В Інстаграмі Володимир Остапчук відповів на запитання шанувальників
Зіркові ловеласи: Володимир Остапчук 

Особисте життя шоумена і телеведучого Володимира Остапчука зараз у всіх на слуху. 38-річний артист за останні 2 роки встиг зі скандалом розлучитися з першою дружиною, одружитися зі своєю коханкою, розлучитися з нею та закрутити роман з дівчиною, яка молодша від нього на 16 років. Публіка впевнена, що і новий роман Остапчука закінчиться його зрадою, адже саме так він звик будувати стосунки з жінками.

Олександр Пономарьов

Пономарьов показав, як виріс його 16-річний син
Зіркові ловеласи: Олександр Пономарьов 

Романтичний, інтелігентний і володар неймовірного голосу. Можливо саме через ці якості жінки так і упадають за відомим співаком Олександром Пономарьовим. Артист вже встиг побувати у кількох шлюбах. Так, 10 років чоловік жив з Оленою Мозговою. Потім він вирішив поміняти не молоду дружину на юну студентку Вікторію, з якою прожив всього декілька років. Пізніше Пономарьов крутив роман зі співачкою Марією Яремчук. Зараз Олександр живе в цивільному шлюбі, однак приховує свою обраницю.

Григорій Чапкіс

Зіркові ловеласи: Григорій Чапкіс

Покійний хореограф Григорій Чапкіс прожив бурхливе і цікаве життя. До останнього подиху він кохав і був коханим і навіть у віці за 90 чоловік хвалився активним життям у ліжку. Офіційно Григорій був одружений 4 рази. Цікаво, що остання жінка легендарного хореографа була молодша за нього аж на 51 рік.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.