Аліна Гросу після розставання з актором-росіянином Полянським прокоментувала своє особисте життя: “Не самотня”

27-річна українська співачка Аліна Гросу славиться бурхливим особистим життям. Нещодавно дівчина розійшлася з російським актором Романом Полянським, а зараз зізнається, що її серце знову зайняте.

Аліна Гросу – співачка, чия зіркова кар’єра розпочалася ще у віці 5 роки. Втім, “маленька бджілка” вже давно виросла. Тепер Аліна має образ спокусливої білявки і співає досить провокаційні пісні.

Славиться Гросу не лише своєю творчістю, а й особистим життям. У 2019 році публіка обговорювала розкішне весілля співачки з молодим бізнесменом Олександром Комковим. Тоді за рахунок батьків молодята відсвяткували помпезне весілля в Італії. Втім, розкішне весілля, ще не означає міцний шлюб. Подружжя прожило в шлюбі всього декілька місяців. За словами Гросу, Комков їй зрадив з іншою жінкою.

Як виглядає перший чоловік Гросу Комков

Проте сама Гросу довго не сумувала і дуже швидко закрутила роман з російським актором Романом Полянським. Той навіть переїхав до України аби бути з коханою. Гросу і Полянський всім розповіли про своє безмежне кохання і навіть записали спільну пісню. Але і цей роман закінчився розставанням. Причини розбрату Гросу приховує.

Аліна Гросу підігріла чутки про розрив з Полянським
Аліна Гросу і Роман Полянський

Після чергового розставання Аліна Гросу знову ж швидко знайшла заміну. Так, нещодавно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, співачка зізналася, що не самотня.

Я ж Близнюки. І так зійшлися зірки, що я просто на генному рівні не можу бути самотньою. Ну ніяк. Ні.

, – відповіла Гросу на питання фоловерів, чи вільне зараз її серце.

Аліна Гросу після розставання з актором-росіянином Полянським прокоментувала своє особисте життя
Аліна Гросу після розставання з актором-росіянином Полянським прокоментувала своє особисте життя

Варто відзначити, що нещодавно Гросу заявила, що більше не буде виносити на публіку своє особисте життя. Дівчину кожен раз, коли вона розлучається з черговим хлопцем,  засипають питаннями у Мережі та в інтерв’ю. Тож тепер Аліна вирішила, що просто не буде показувати на публіку своїх кавалерів.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.