Найдовші зіркові шлюби: Сумська і Хостікоєв, Камалія і Захур, Сумська і Борисюк, Павло Зібров, Зеленські

Міцним, довгим і щасливим шлюбом далеко не кожен може похвалитися. Втім, в українському шоу-бізнесі є багато зіркових пар, які пройшли перевірку часом.

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв

Історія неймовірного кохання Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Найдовші зіркові шлюби: Сумська і Хостікоєв

Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв щасливі в шлюбі вже 24 роки. Варто відзначити, що актори одружилися, коли їхньому синові були 3 роки, тож насправді, подружжя разом набагато довше, ніж 24 роки. Для обох цей шлюб не перший, але останній. Сумська і Хостікоєв всі ці роки транслюють любов та взаємоповагу один до одного.

Камалія і Мохаммад Захур

Історія кохання Камалії та Мохаммада Захура
Найдовші зіркові шлюби: Камалія і Мохаммад Захур

Українська співачка Камалія і пакистанський мільярдер Мохаммад Захур в шлюбі вже 20 років. Їхні стосунки почалися досить спонтанно і дуже швидко розвивалися. Мохаммад закохався в українську красуню з першого погляду і вже через 3 місяці повів її під вінець. Втім, подружжю вдалося побудувати міцну і щасливу сім’ю.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Ольга Сумська показала Борисюка після репетиції
Найдовші зіркові шлюби: Сумська і Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в шлюбі вже 26 років. Їхні стосунки розпочиналися, як у любовному романі. Сумська, будучи в шлюбі з актором Євгеном Паперним, почала крутити роман зі своїм колегою Віталієм Борисюком. Коли факт зради виплив на поверхню, Ольга пішла від Паперного до Борисюка. Сумська зізнається, їхній шлюб не завжди був безхмарним. Втім, подружжю вдалося гідно пройти всі труднощі і зберегти сім’ю.

Павло Зібров і Марина

Зібров прокоментував розлучення з дружиною
Найдовші зіркові шлюби: Зібров і Марина

Павло Зібров живе зі своєю дружиною Мариною у шлюбі 27 років. Співак присвячує їй пісні і досі зізнається в коханні, як уперше. Зібров запевняє, що без своєї коханої дружини, він би не став тим, ким є зараз.

Володимир і Олена Зеленські

Володимир та Олена Зеленські
Найдовші зіркові шлюби: Володимир та Олена Зеленські

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена – неймовірно красива пара і міцна сім’я. Вони разом ще зі студентських років і являються один для одного першим коханням. В цьому році Зеленські святкуватимуть 20-ту річницю весілля.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.