Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна: не довго була самотня

Відома блогерка та переможниця шоу "Холостяк 9" Даша Квіткова, яка нещодавно повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним, вже хизується дороговартісними подарунками від нового залицяльника.

Даша Квіткова у своєму Інстаграм-блозі показала подарунок від нового залицяльника. Таємничий чоловік подарував блогерці MacBook, який до слова, коштує від 70 тисяч гривень. Даша зізналася, що просто при розмові з цим чоловіком обмовилася про те, що їй не вистачає нового гаджета і одразу отримала його в подарунок.

Дашу дуже вразив такий вчинок.

Я зловила себе на дуууже приємних відчуттях

, – написала блогерка.

Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна
Квіткова похизувалася дорогим подарунком від чоловіка, який мітить на місце Добриніна

Квіткова підкреслила, що подарунок їй зробив не її офіційний чоловік, а новий залицяльник.

Чоловік, мається на увазі, – людина чоловічої статі, не по штампу в паспорт

, – наголосила Даша.

Варто відзначити, що Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно ще не розлучились. Подружжя вже декілька місяців живе окремо.

Нагадаємо, Даша Квіткова і Нікіта Добринін – були єдиною парою з шоу “Холостяк”, яким вдалося створити сім’ю після закінчення проєкту. У 2020 році вони офіційно одружилися. У 2021 – стали батьками хлопчика, якого назвали Лев.

Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом
Квіткова і Добринін були разом 3 роки

Квіткова і Добринін до останнього розповідали про велике кохання один до одного і про те, що планують найближчим часом вагітність. Втім, все це виявилось лише грою на камеру. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Квіткова зізналася, що негаразди в сім’ї у них тривають близько року. За словами Даші, вони з Нікітою довгий час намагалися зберегти стосунки, втім, їм це не вдалося. Ініціаторкою розриву стала саме Квіткова і зараз вона не розглядає можливості знову зійтися з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.