Знову “вагітна”: Настя Каменських одягла облягаючу сукню і підкреслила свій круглий живіт та широкі стегна

Відома українська співачка Настя Каменських в новій публікації показала фігуру, з якої дуже вибивався помітний животик. Чутки про вагітність знову здійнялись.

Настя Каменських у шлюбі з Потапом постійно викликає підозри про вагітність. Співачка розповідала, що вона природньо схильна до зайвої ваги і всі чутки пов’язані з цим. Іноді винуватий невдалий ракурс чи наряд, але в коментарях користувачі Мережі дуже часто діляться своїми припущеннями про вагітність Каменських.

Настю Каменських вкотре запідозрили у вагітності від Потапа
Настя Каменських одягла облягаючу сукню і підкреслила свій круглий живіт та широкі стегна

На цей раз артистка поділилась постом в річницю повномасштабної війни в Україні, опублікувавши відео, як вона зі сцени читає вірш в нетиповій сукні з корсетною верхньою частиною, яка зробила акцент на круглій талії.

Ще літом 2022 року після повернення додому з Європи Настя Каменських спростувала чутки про вагітність і сказала, що просто набрала вагу на фоні стресу, однак прихильники не втрачають надії, що у неї з Потапом буде поповнення.

1 рік, 365 днів, 52 тижні, 8760 годин як українці демонструють всьому світу свою силу та міць. Як кожен з нас прокинувся від новин та тремтячими руками набирав номера телефонів рідних, щоб допомогти. Це рік болю, втрат та тотальної переоцінки життя. Але й рік, коли гордість за те, що ти українець стала безмежною, коли любов до Батьківщини сягнула найвищої точки, а бажання допомогати, чим можеш перетворилося на головну місію життя. Кожен з нас пережив, мабуть, найскладніші часи. Але завдяки нашим неймовірним воїнам, лікарям, рятівникам, волонтерам та багатьом українцям – ми вистояли і продовжуватимемо стояти. Бо на нашій стороні сьогодні весь світ. На нашій стороні добро та справедливість. Саме тому ми обов’язково переможемо

, – написала Настя Каменських.

Нагадаємо, шлюб з Потапом у співачки перший офіційний, дітей у неї не було, а репера зробила батьком екс-дружина Горова, народивши йому сина. Він зізнавався, що мріє взагалі про п’ятьох дітей і сподівається, що у них з Настею все вийде.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.