Катерина Осадча поклала в тривожну валізку трендову сукню від Андре Тана і балетки: “Радість”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча розповіла підписникам, що найдивовижнішого знайшла в своїй тривожній валізці, яку швидко збирала рік тому 24 лютого.

В день річниці повномасштабної війни в Україні телеведуча Катя Осадча поспілкувалась зі своїми фанатами та поділилась спогадами про день 24 лютого 2022 року. Разом з чоловіком Юрієм Горбуновим та дітьми вони виїхали з будинку через його близьке розташування до військової частини. Зірка “Світського життя” в момент, коли залишала свій будинок, думала, що може туди вже ніколи не повернулась, але через 3 місяці знову відкрила двері свого сімейного гніздечка.

Осадча в інтерв’ю розповідала, що це з однієї сторони щемлива радість, що тобі є куди повернутись, а з іншого одразу думаєш про тисячі українців, які збирають уламких своїх домівок.

В своєму Інстаграм-блозі зірка пригадала, що цікавого знайшла в тривожному чемоданчику:

Швидко збирали речі і що найдивовижнішого туди потрапило? Шовкова сукня з колаборації з Андре Таном і чорні тонкі літні балетки. А що ви знайшли у своїй тривожній валізці?

Катя Осадча розповіла, що дивного поклала у тривожну валізу рік тому
Катя Осадча розповіла, що дивного поклала у тривожну валізу рік тому
Катя Осадча розповіла, що дивного поклала у тривожну валізу рік тому

Відповіді, які підписники відправили Катерині, дуже її розвеселили. Хтось поспіхом поклав у валізу марлевий відріз, гру Монополія, купальники, літню панаму, краватку чоловіку, м’яку іграшку, окуляри для плавання.

Катя Осадча розповіла, що дивного поклала у тривожну валізу рік тому
Катя Осадча розповіла, що дивного поклала у тривожну валізу рік тому

Катя Осадча відмітила, що відчуває дуже змішані емоції сьогодні, але точно розуміє, що їй допомагають триматися спогади про радість.

Я згадую перші кроки і слова Данила, вечері у батьків до комендантської години, радість Івана від того, що випав перший зуб в він тепер дорослий…

, – написала телеведуча.

Життя має продовжуватися попри все як мінімум заради ось таких маленьких і щасливих моментів для наших дітей. Україна переможе!

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.