Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви: “Чоловіки завжди щедрі в мою сторону”

Екс-дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк відправилась на Мальдіви та отримала безліч запитань, з ким вона відпочиває в цьому раю.

Нещодавно в ЗМІ з’явилась новина про третє одруження Володимира Остапчука невдовзі після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк. Зі своєю новою коханою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, телеведучий засвітився в документ-сервісі “Готово”, де можна зареєструвати шлюб всього за годину, а після цього дівчина подякувала всім за привітання.

38-річний Володимир Остапчук показав, чим його годує 22-річна кохана
38-річний Володимир Остапчук одружився на 22-річній журналістці

Після новини про одруження колишнього Христина Горняк полетіла на відпочинок на Мальдіви. В своєму Інстаграм-блозі жінка показує, як проводить час на райських островах і спілкується з підписниками. Найбільше їй задають питань про те, з ким вона відправилась на курорт:

В прямому ефірі не покажу, але можливо згодом покажу, на днях! Тому не перемикайте

, – заінтригувала публіку екс-дружина Остапчука.

Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви
Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви

Також Христині пишуть в дірект недоречні питання про те, звідки вона взяла гроші на такий дорогий відпочинок. Як відомо, Мальдіви – один з найдорожчих курортів світу.

Блогерка пожартувала, що її мрія – мати п’ятьох папіків, які мають номер її карти, але вона для них вже застара:

По статистиці вони обирають дівчат до 25, а мені, нагадую 36! Але не буду приховувати, що подарунки приймаю і дякую Богу, чоловіки завжди щедрі в мою сторону!!! І всім таких бажаю, дівчата, бо ми цього варті!

Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви
Екс-дружина Остапчука відповіла, з ким поїхала на Мальдіви

Христина Горняк відмітила, що якби навіть приїхала на Мальдіви не одна, в цьому немає ніякої різниці, краще навчитися радіти за людей, а не заздрити їм. Це її послання хейтерам.

Нагадаємо, з Володимиром Остапчуком нотаріус зіграла весілля в 2020 році, ставши причиною його розлучення з першою дружиною Оленою Войченко в 2019. Про проблеми в шлюбі зіркової пари заговорили в 2022 році, коли вони перестали з’являтись разом в Мережі. Ще літом подружжя було разом, але восени вони розійшлися, не називаючи причин.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.