Таємне весілля телеведучої Ольги Фреймут з гендиректором Нового каналу: вийшла заміж і змінила прізвище

Відома українська ведуча Ольга Фреймут ніколи не виносила своє особисте життя на публіку. Навіть про те, що вона вийшла заміж стало відомо не одразу, адже телеведуча приховувала цей факт.

Ольгу Фреймут публіка знає, як тендітну блондинку з чудернацьким почуттям гумору та зразковими манерами. Втім, навіть у справжньої леді може бути бурхливе особисте життя. Так, за молодості Фреймут стала матір’ю-одиначкою, народивши доньку від британця. Пізніше телеведуча жила у цивільному шлюбі з режисером “5 каналу” Олександром Ракоєдом. Цікаво, що з цим чоловіком Ольга хоч офіційно не одружилася, але повінчалася. Проте цей союз був недовгим, вони розійшлися через 2 роки.

Довгий час Ольга Фреймут носила статус холостячки. У 2017 році у віці 35 років Фреймут офіційно вийшла заміж і це стало справжньою несподіванкою для публіки, адже Ольга приховувала своє особисте життя. Обранцем телеведучої став гендиректор “Нового каналу” Володимир Локотко.

Ольга Фреймут з чоловіком
Ольга Фреймут таємно вийшла заміж

Весілля Фреймут було без зайвого пафосу. Наречена навіть не одягала білу сукню та фату. Ольга та Володимир просто розписалися у місцевому РАЦСі.

Цікаво, що на момент одруження Фреймут і Локотко вже мали спільного сина Валерія, а наречена носила під серцем донечку.

Як виглядають чоловік та діти Фреймут

В інтерв’ю Фреймут зізналася, що навіть і не мріяла про пишне весілля. Телеведуча вважає, що весілля не є запорукою гарних сімейних стосунків.

Це так смішно: оті всі гості, короваї, весільні плаття, а потім б’ють один одного по обличчю і розлучаються

, – зазначає Ольга.

Варто відзначити, що після одруження і народження дітей Ольга Фреймут почала менше світитися на телеекранах і більше займатися власною сім’єю. Жінка зізнається, що саме з цим чоловіком вона стала щасливою. Вони змогли побудувати свої стосунки на довірі та взаємоповазі.

Історія Ольги Фреймут набагато романтичніша – вона вирішила носити прізвище чоловіка через сильні почуття
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут

До слова, після початку повномасштабної війни в Україні, Фреймут з дітьми поїхала жити до Лондону, а її чоловік перебуває в Україні.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!