Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової: “Закругляйся, Серьога”

Російська балерина Анастасія Волочкова нещодавно заявила, що небайдужа до Тарзана, натякнувши, що танцюрист розлучився і своєю дружиною-співачкою Наташею Корольовою.

Анастасія Волочкова завжди не проти обговорити свої найлюбленіші теми – чоловіків і потенційних кавалерів. В нещодавньому інтерв’ю балерина зізналась, що має наміри щодо Сергія Глушка. Коли журналістка нагадала їй, що Наташа Корольова все ще існує і навряд чи підтримає Волочкову, та відповіла:

Вона здається вже не з ним

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової

Але подробиць не розповіла, зрозумівши, що сказала зайве і одразу перевела розмову в інше русло. Як показали минулі скандали, Тарзан дуже велелюбний і не проти уваги інших жінок до себе, яким відповідає взаємністю, поки дружина не бачить.

Про розлучення Тарзана і Наташі Корольової за останній час заявляли вже декілька разів. Спочатку після викриття зрад танцюриста, а потім після того, як він заявив, що готовий йти на фронт за росію, якщо знадобиться, а співачка потім проявила близькість зі своєю матір’ю, яка навпаки підтримала Україну, але сама Наташа з цього приводу мовчить як риба і продовжує виступати для росіян.

Вирішивши відвернути увагу від своєї нечіткої позиції, Корольова наважилась на публічне одкровення і пояснила, що саме відбувається зараз в її шлюбі з Тарзаном.

Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової
Анастасія Волочкова розсекретила розлучення Тарзана і Наташі Корольової

Наташа заявила, що вона постійно на телефоні з чоловіком, який зараз гастролює, а на чутки відшучуєься:

Я йому дзвоню, кажу – “Серьога, ми знову з тобою розлучаємося. Може, ти знову там шалиш? Давай закругляйся з цією справою, а то Настя тут розповідає

, – прокоментувала співачка.

Нагадаємо, після гучного скандалу з подружньою зрадою Тарзана Наташа Корольова пробачила чоловіка і почала його публічно вигороджувати. Вона впевнена, що Сергій Глушко просто пив чай з двома дівчатами, які вирішили його скомпрометувати.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!