Зібралася вдруге під вінець: Ані Лорак похизувалася розкішною обручкою – новий коханий зробив пропозицію

44-річна співачка Ані Лорак зібралася вдруге під вінець. Артистка, яка нещодавно представила публіці нового коханого, похизувалася розкішною обручкою з діамантом.

Після розлучення у 2019 році з Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак довгий час офіційно була самотня. І хоча в Мережі ходили чутки про її романи з різними чоловіками, сама Ані Лорак це ніяк не коментувала.

Втім, нещодавно артистка представила публіці свого нового бойфренда. Ним виявився іноземець не європейської зовнішності, який зараз проживає на острові Ібіца, що біля Іспанії. Чоловік на ім’я Ісаак Віджраку позиціонує себе, як енергетичний цілитель, майстер медитації і йоги. Відомо, що спочатку він був тренером Ані Лорак, але потім між ними пролетіла іскра.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак
Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Між Ані Лорак і Ісааком безаперечно серйозні стосунки, адже співачка не посоромилась зізнатися прилюдно чоловікові в коханні. Лорак зробила декілька дописів в своєму Інстаграм-блозі, де зізналася, що всі її попередні стосунки були токсичними і лише з Ісааком вона зрозуміла, що таке справжнє кохання.

Схоже, чоловік вже встиг зробити артистці пропозицію руки та серця, адже нещодавно Лорак з’явилася на публіці з розкішною обручкою на безіменному пальці.

Так, співачка прийшла в студію радіо для презентації своєї нової пісні і наче спеціально жестикулювала правою рукою так, аби всі побачили її обручку з величезним діамантом.

Ані Лорак похизувалася розкішною обручкою

Варто відзначити, що після того, як Лорак представила публіці нового бойфренда, її одразу почали критикувати в Мережі. Прихильники співачки вражені тим, що після заміжжя з турком, вона знову обрала іноземця. Крім того, фоловери впевнені, що Ісаак – такий же альфон, як і її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу.

Нагадаємо, перший чоловік Ані Лорак Мурат на момент знайомства зі співачкою був звичайним працівником турецького готелю. Саме Ані Лорак інвестувала кошти в його бізнес і зробила його “турецьким бізнесменом”.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.