Чому Юлія Висоцька згадує тільки про сина Петра Кончаловського: донька Маша пережила 9 років коми

Історія Маші Кончаловської колись сколихнула весь світ. Зараз стан здоров'я дівчини, яка вже 9 років знаходиться у стані комі, нікому не відомий, адже її батьки тримають це у таємниці.

Маша Кончаловська – донька відомої російської акторки Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського. Дівчина, якій пощасливилось народитися у зірковій сім’ї, з раннього дитинства почала зніматися у кіно. Так, Маша зіграла 2 ролі у фільмах свого батька, а також регулярно з’являлася у кулінарному шоу своєї мами “Їмо вдома”. Дівчинці пророкували велике майбутнє, але доля розпорядилася по-іншому.

Дети Андрея Кончаловского и Юлии Высоцкой
Маша Кончаловська з братом Петром у програмі Їмо вдома

12 жовтня 2013 року сім’я Кончаловських перебувала на відпочинку у Франції. В той день Юлія Висоцька з чоловіком Андрієм Кончаловським та з донькою Машею і сином Петром потрапили у серйозну автомобільну аварію. Найбільше постраждала саме Марія, якій було 13 років. Дівчинка отримала серйозну травму голови. Її ввели в стан медикаментозної коми, як тільки вона була доставлена до лікарні.

Семья режиссера Андрея Кончаловского
Сім’я Кончаловських

Певний час Маша Кончаловська знаходилася у французскій лікарні, її стан не покращувався. Через деякий час дівчину транспортували в приватну клітніку в підмосков’ї. Там лікарі продовжили підтримувати життя дівчини за допомогою апаратів. Вже 9 років Маша Кончаловська знаходиться у стані коми, а її шанси на здорове життя з кожним днем тануть. Втім, її батьки Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський вірять в диво і в те, що їхня донечка колись прокинеться.

Маша Кончаловская - як вона себе почуває?
Що відомо про Машу Кончаловську

Варто відзначити, що після аварії Висоцька і Кончаловський прийняли рішення не висвітлювати цю подію на публіку. Вони навідріз відмовляються коментувати стан здоров’я своєї доньки і говорити про неї бодай щось.

Лише один раз Андрій Кончаловський дозволив собі заговорити про доньку. В одному з  інтерв’ю він зізнався, що мріє дожити до того дня, коли побачить свою доньку здоровою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.