Втретє одружений Остапчук поділився рецептом запеченої картоплі з плавленим сирком: “Це вже старість”

Володимир Остапчук - дуже популярний український телеведучий, який почав ділитися зі своїми фанатами фірмовими рецептами. Досвід трьох шлюбів дає про себе знати.

Володимир Остапчук відносно нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк, заради якої пішов від першої дружини Олени Войченко. Пара витримала багато критики через те, як почались їх стосунки, вони зіграли шикарне весілля і зайнялись будівництвом будинку мрії, в якому збирались народити дітей. Про проблеми між подружжям заговорили осінню 2022 року, коли вони перестали з’являтися в Інстаграм-блогах один одного.

Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно
Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно

Офіційних коментарів Христина і Володимир не давали, однак їх оточення підтвердило, що пара дійсно отримала документи про розірвання шлюбу. Після розлучення екс-дружина Остапчука переїхала за кордон і у спілкуванні з підписниками натякнула на зраду зі сторони чоловіка. Їй було важко, але вона зрозуміла, що життя не дає людині випробувань, які вона не зможе пройти.

Вже зараз Остапчук живе з новою дівчиною, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Закохані не світяться разом, але виставляють в Мережу однакові фото з їжею з однієї квартири. Нещодавно вони спричинили чутки про одруження, відвідавши документ-сервіс “Готово”, де за годину можна оформити шлюб.

22-річна дівчина Остапчука похизувалася переїздом в елітні апартаменти, де буде жити з коханим
22-річна дружина Остапчука Катерина Полтавська

Втретє одружений телеведучий показує себе як справжній господар і кулінар. На цей раз після чергового знімку з апетитною вечерею Остапчука завалили повідомленнями, щоб він поділився рецептом своєї фірмової картоплі.

38 років, це коли дірект розривають проханнями рецептів. Це вже старість чи нє?

, – написав шоумен.

Секрет приготування запеченої картоплі від Володимира Остапчука:

  1. Вирізаєте ямки в картоплі.
  2. Варите її 15 хвилин після того, як закипить вода.
  3. Перекладаєте у форму й змащуєте олією + сушена петрушка, часник, чорний перець, сіль + плавлений сирок і бекон.
  4. Ставите в духовку на 35-40 хвилин на 180 градусів.
Остапчук поділився рецептом запеченої картоплі з плавленим сирком
Остапчук поділився рецептом запеченої картоплі з плавленим сирком

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.