Маша Єфросиніна, Тіна Кароль, Надія Мейхер опанували суміжну спеціальність: зайнялися дизайном одягу

Напевно, через брак коштів знаменитості шукають додаткових підробітків. Маша Єфросиніна, Тіна Кароль, Надія Мейхер звернули увагу на фешн індустрію, намагаючись просунути серед своїх прихильників одяг відповідних брендів.

Маша Єфросиніна

Телеведуча започаткувала чимало проєктів. Тепер черга дійшла до створення власного бренду Mashsh. Першу лінійку одягу новоспечена дизайнерка запустила 2019 року. Модниці можуть обрати собі зручні речі, в яких комфортно гуляти, займатися спортом чи просто перебувати вдома.

Єфросиніна ласкаво назвала бренд ще однією дитинкою. З початком війни Mashsh не припинив свого існування. Тканини доводиться розшукувати по ще незакритих складах, а шити у проміжках між відключенням світла. Реалії диктують пропозиції. Маша запустила у виробництво одяг зі сітловідбивальними написами.

Тіна Кароль

Співачка порадувала шанувальників колекцією OnebyOne для стильних і вільних українців. Тепер жіночку можуть виглядати не лише сучасно, але й патріотично, підтримавши своїм вибором одягу нашу армію.

Тіна Кароль сама рекламує колекцію TinaKarol x OnebyOne

Лінійка одягу, запропонована Тіною, складається з трикотажних костюмів, суконь, кардиганів, балаклав, джинсових речей тощо. Всі речі капсульної колекції прикрашені абревіатурою із трьох букв: ЗСУ. Частину коштів від продажу TinaKarol x OnebyOne буде спрямовано на купівлю термоодягу для жінок-захисниць.

Надія Мейхер

Свою творчу майстерню MeiherbyMeiher зірка розвиває у двох напрямках – онлайн-магазин й індивідуальні замовлення. Кожна дівчина може обрати вподобану тканину й фасон та зробити замовлення. Або ж підібрати щось відповідне на сайті серед запропонованих моделей.

Дизайнерські колекції Надя створює для самодостатніх і сміливих жінок. А останнім часом вирішила розширити бренд і на чоловічий одяг.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!