Які стосунки у Віктора Павліка, Євгена Кошового і Мірзояна з тещами: чи ладнають зірки з мамами своїх дружин

В народному фольклорі є безліч приказок і жартів про стосунки тещі та зятя, адже в багатьох сімей вони дуже напружені. Як же склалися стосунки зіркових чоловіків зі своїми тещами – читайте далі в матеріалі.

Євген Кошовий

Як виглядає теща Євгена Кошового
Як виглядає теща Євгена Кошового

Зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий як ніхто інший може розповісти про стосунки зятя і тещі, адже зі своєю тещею він живе в одному домі. При цьому комік запевняє, що з мамою його дружини у нього склалися чудові відносити. Він вважає свою тещу своєю подружкою і може обговорити з нею що завгодно. Крім того, жінка дуже піклується про свого зятя на побутовому рівні.

Коли б я не встав, будь це хоч сім ранку, вона прокидається, як в армії: “Погладити? Що будеш їсти?” Я їй кажу: “Мамо, лягайте, я сам все зроблю”

, – розповів Кошовий в одному з інтерв’ю.

Віктор Павлік

Як виглядає теща Віктора Павліка – мама Катерини Репяхової
Як виглядає теща Віктора Павліка 

Віктор Павлік та його теща – майже ровесники, адже зараз співак одружений з дівчиною, яка молодша від нього на 29 років. Спочатку теща Павліка була проти такого зятя, про це розповіла дружина артиста Катя в одному з інтер’ю. Втім, дівчина запевняє, що її мама змінила свою думку, як тільки познайомилася з Павліком і побачила, як він гарно відноситься до її доньки. Після того, як Катя Репяхова завагітніла, її мама переїхала до Києва і орендувала квартиру по сусідству з донькою і зятем. Зараз жінка допомагає доньці з дитиною і  щодня бачиться зі своїм зірковим зятем.

Арсен Мірзоян

Український співак Арсен Мірзоян зізнався, як називає маму дружини
Як виглядає теща Арсена Мірзояна

Стосунки Арсена Мірзояна зі свекрухою Ніною Матвієнко починалися не дуже добре. Як відомо, Мірзоян заради Тоні Матвієнко покинув свою першу дружину. Саме тому Ніна Митрофанівна спершу була проти союзу доньки з жонатим чоловіком. Втім, зараз все змінилося. Зараз Мірзоян з Тонею Матвієнко, дітьми та зірковою тещею живуть під одним дахом. Артист запевняє, що знайшов спільну мову з тещею і має з нею гарні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.