Екс-дружина Володимира Остапчука поділилась відчуттями після повернення з Мальдів: “Нічого не хочеться робити”

Після розлучення з українським шоуменом і телеведучим Володимиром Остапчуком Христина Горняк відправилась на Мальдіви, але відпочинок вже закінчився і настав час повертатись додому.

Христина Горняк – популярна в Мережі блогерка, за якою почали активно слідкувати після того як вона стала дружиною телеведучого Володимира Остапчука. Їх відносини і шлюб стали справжнім скандалом через те, що шоумен заради цієї жінки пішов з сім’ї з двома дітьми, але Христина не вважала себе розлучницею.

З’ясувалось, що сімейне життя блогерки з Остапчуком продовжувалося недовго. Осінню 2022 року стало відомо, що вони розлучились. Зараз телеведучий вже живе з новою обраницею, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, а його екс-дружина переїхала в Австрію і подорожує, щоб відволіктись від усього емоційно.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє тіло з недоліками в купальнику
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк на Мальдівах

Нещодавно Христина Горняк відпочивала на Мальдівах. Блогерка багато спілкувалась з підписниками на цьому відпочинку, але не назвала причини розлучення з Остапчуком, хоча натякнула, що зірковий чоловік був не вірним.

Дізнавшись про нові стосунки колишнього, вона побажала йому щастя і своїм прикладом намагається показати жінкам, що на розлученні життя не закінчується, це треба сприймати як досвід і рухатись далі.

Екс-дружина Остапчука відповіла, чому не показує, з ким поїхала на Мальдіви
Екс-дружина Володимира Остапчука поділилась відчуттями після повернення з Мальдів

Після повернення з Мальдів Христина Горняк в своєму Інстаграм-блозі поділилась відчуттями, які дуже відрізняються від того, як вона почувалась на островах:

Якщо чесно, коли повертаєшся до реалій життя і бачиш, що коїться у цілому світі… То одразу нічого навіть не хочеться робити, просто хочеться завмерти і плакати… В нашій країні війна, в інших країнах теж ще війна, десь землетруси, десь перевороти, десь протести, десь ще щось… Люди, чому??? Невже влада, гроші та жага до правління, територій або ще щось вартує усього цього… Невже ми не бачимо, що Бог нам каже, що якщо ми не схаменемось, то усього нестане. Не буде ні нас, ні світу… Я не розумію… В моєму уявному світі все було б інакше, всі б жили насолоджуючись та оберігали один одного до останнього дня. І саме важливе, в якому б куточку світу зараз хто не був, не знаємо що там буде завтра. Є тільки зараз і сьогодні

, – написала екс-дружина Остапчука.

Екс-дружина Володимира Остапчука поділилась відчуттями після повернення з Мальдів
Екс-дружина Володимира Остапчука поділилась відчуттями після повернення з Мальдів

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.