Потап вперше після чуток про розлучення з Каменських розповів, як ставиться до дружини: співачка проігнорувала

Чутки про можливе розлучення Потапа і Насті Каменських ширяться у Мережі вже декілька місяців. Нещодавно репер вперше за весь цей час розповів, як насправді відноситься до дружини.

Раніше Потап і Настя Каменських весь час були разом на всіх світських заходах та постійно світилися у соціальних мережах один одного. Втім, останні півроку подружжя фактично живуть окремо і навіть не згадують один про одного. Саме тому прихильники зіркового подружжя почали підозрювати, що у них не все гаразд в сім’ї. Самі Потап і Настя Каменських взагалі не коментували ці чутки та почали все частіше зникати з соціальних  мереж.

Потап вперше після чуток про розлучення з Каменських розповів, як ставиться до дружини

Втім, нещодавно Потапе вперше звернувся публічно до своєї дружини і зізнався їй в коханні. Зробив це артист 8 березня. Потап опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото Каменських і написав слова привітання з жіночим днем.

Я хочу привітати всіх сильних і найкращих, вільних і непереможних жінок України, зі святом 8-березня і особливо свою квіточку Каменських

, – написав Потап, давши зрозуміти, що у них з дружиною все гаразд в сім’ї.

Цікаво, що сама Каменських проігнорувала привітання чоловіка і не прокоментувала допис. А ось користувачі Мережі пораділи в коментарях, що зіркове подружжя все ж разом.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Всі заспокоїлись? Вони разом!”;
  • “А вона мовчить. Інтрига, ніколи не зайва”;
  • “Які ви милі”;
  • “Вітаємо вашу чудову дружину і всіх жінок України з весняним днем 8 березня”.

Нагадаємо, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Потап і Настя Каменських знаходилися у Іспанії. Подружжя вирішили залишитися за кордоном та повернулися в Україну лише наприкінці літа 2022 року, за що їх досі хейтять у Мережі. Втім, Потап і Каменських за кордоном не сиділи без діла. Подружжя зібрали на благодійних концертах близько 1 млн гривень, які передали на потреби України.