Скільки чоловіків було у Віри Брежнєвої до Костянтина Меладзе: олігарх Кіперман не останній у списку

Відома співачка Віра Брежнєва відома своїм бурхливим особистим життям. Екс-віагрянка мала багато залицяльників, але обирала лише найбагатших.

Віра Брежнєва завжди носила славу гарячої і бажаної білявки з “Віа Гри” . Співачка завжди мала багато залицяльників, але лише 3 чоловіка вона впустила в своє серце.

Віталій Войченко

Всі чоловіки Брежнєвої: Віталій Войченко
Всі чоловіки Брежнєвої: Віталій Войченко

Так, першим обранцем Віри став Віталій Войченко, який пізніше став політиком. Коли вони познайомилися, Вірі було 18 років. Вона була звичайною дівчиною з Дніпродзержинська, в окулярах і з коротким волоссям. Віталій одразу закохався в білявку. Будучи в стосунках з дівчиною, Віталій наполіг, аби вона змінила окуляри на лінзи і відростила волосся, тим самим визначивши образ майбутньої зірки.

Віра Брежнєва в юності і зараз
Віра Брежнєва в юності і зараз

Стосунки Віри і Віталія розвивалися дуже швидко. Віра дуже швидко зрозуміла, що завагітніла. Дівчина так і не дочекалася пропозиції руки і серця від коханого навіть після народження доньки Соні. В один момент вона вирішила піти від чоловіка і просто залишила йому записку. Їхнє кохання вбив звичайний побут і життєві труднощі, а також знайомство Віри з олігархом Кіперманом, який згодом став її законним чоловіком.

Михайло Кіперман

Всі чоловіки Брежнєвої: Михайло Кіперман

Бізнесмен, нафтовий магнат і мільярдер Михайло Кіперман. Саме з цим чоловіком Брежнєва почала крутити роман, коли була на піку популярності, як зірка “Віа Гри”. Віру не зупинило те, що Михайло був старший за неї на 10 років і був одружений. Згодом Кіперман покинув свою дружину і покликав під вінець Брежнєву. У шлюбі в них народилася донька Сара. Втім, цей шлюб не був довготривалим і тривав всього 6 років. У 2012 році Брежнєва і Кіперман розлучилися. Екс-подружжя приховують причину розставання, але подейкують, що чоловік дуже ревнував Віру, зокрема до Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Всі чоловіки Брежнєвої: Костянтин Меладзе

Брежнєва і Меладзе довгий час приховували свої стосунки, зокрема через те, що певний час Віра була коханкою композитора. У 2015 році стало відомо, що пара таємно одружилася. Варто відзначити, що останній рік ходять чутки, що Брежнєва і Меладзе розлучилися, адже вони більше не з’являються разом ні на світських заходах, ні в соціальних мережах. Втім, офіційного підтвердження цим чуткам немає.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.