Могилевська в 29, Білик в 38: в якому віці співачки Кароль, Лорак, Руслана та інші стали народними артистками

В українському шоу-бізнесі є зірки, які стали гордістю нації та здобули звання народних артистів України в дуже молодому віці. Дізнайтесь, хто і у скільки.

Наталія Могилевська

В якому віці Наталія Могилевська стала народною артисткою

Троянда української естради – Наталія Могилевська наймолодшою серед відомих співачок здобула звання народної артистки. Це сталось в 2004 році, коли їй було 29. Вона написала десятки пісень, які стали справжніми хітами, отримала безліч нагород і зараз виступає по всій Україні, включаючи прифронтові міста з авторською виставою. Могилевська справжня народна улюблениця.

Ані Лорак

Ані Лорак на Євробаченні

Співачка, яка колись прославляла Україну, але зараз здобула славу зрадниці – Ані Лорак. З 2014 року вона живе і працює в росії, а після подій 24 лютого 2022 року мовчить і продовжує кар’єру в росії. В 2008 році 30-річна Ані Лорак стала народною артисткою після того, як поїхала на конкурс “Євробачення” від Україні і зайняла друге місце з піснею “Shady Lady”.

Руслана Лижичко

Руслана на Євробаченні

“Дикунка” Руслана Лижичко перша в історії України, хто здобув перемогу на “Євробаченні”. Це сталось в 2004 році і тоді ж зірку удостоїли званням народної артистки. Їй на той момент був 31 рік.

Тіна Кароль

Коли Тіна Кароль стала народною артисткою

Поп-діва української сцени Тіна Кароль пізніше всіх з героїнь підбірки присвоїли горде звання – в 2017 році, але вона ще тоді була досить молода, їй було 32 роки. Зараз Тіна – голос України, який звучить в усьому світі і не дає нікому забути, що в країні триває війна.

Джамала

Джамала на Євробаченні

Після Руслани Джамала – друга українська співачка-переможниця конкурсу пісні “Євробачення”. В переможний 2016 рік її зробили народною артисткою, це було в її 33 роки. Як і Тіна Кароль, Джамала зараз виконує важливу дипломатично-культурну місію і наближає головну перемогу на своєму фронті.

Ірина Білик

Коли Ірина Білик стала народною артисткою

Знаменита співачка Ірина Білик почала свою кар’єру на великій сцені дуже давно, ще в дев’яностих. За багато здобутків і внесок в розвиток української культури в 2008 році її нагородили званням народної артистки. Ірині тоді було 38.