Ноги в руки: Влад Яма, Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч та інші українські зірки, які бігають марафони

Пробіжки допомагають знаменитостям тримати форму та ідеальні параметри своєї фігури. Деякі з українських зірок бігають не просто на ранкові пробіжки, а пробігають цілі марафони.

Марічка Падалко

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко в своєму Інстаграм-блозі часто показує знімки з пробіжок, навіть взимку і в спекотне літо. Зірка 1+1 зізнається, що обожнює ранкові пробіжки, а також їй подобається надихати своїм прикладом сім’ю. Журналістка пробігла десятки напівмарафонів, парафонів, продовжує тренуватись навіть зараз.

Марічка Падалко бігає марафони і напівмарафони
Марічка Падалко бігає марафони і напівмарафони

Марічка розповідала, що бігати почала завдяки роботі на телебаченні. В 2015 році 1+1 долучився до ініціативи благодійного фонду Таблеточки і колектив каналу прийняв участь у напівмарафоні. Падалко теж погодилася бігти, їй було дуже важко спочатку, але вона так захопилась атмосферою спортивних людей, що закохалась в біг:

Біг для мене — найкращий антистрес, гарантоване джерело хорошого настрою і найкращий відпочинок від роботи, причому безпосередньо після неї

, – розповідала телеведуча.

Влад Яма

Хореограф і суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма зараз живе з сім’єю в Сполучених Штатах Америки. Нещодавно він з дружиною вирішили пробігти напівмарафон заради важливої мети – щоб зібрати кошти для дітей-спортсменів, які втратили батьків через війну в Україні.

Влад Яма пробіг свій перший напівмарафон
Влад Яма пробіг свій перший напівмарафон

Влад Яма зізнався, що хоч вони займаються спортом і бігають для себе, це був їх перший в житті напівмарафон, який вони вдало подолали.

Анатолій Анатоліч

Телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч бігає багато років. Цей вид спорту допоміг йому кардинально змінитись і схуднути на цілих 20 кілограмів. Зірка навіть бігав марафони в США. В 2022 році Анатолій Анатоліч прийняв участь в благодійному марафоні в Нью-Йорку, пробіг більш ніж 42 кілометри і зібрав 300 тисяч гривень на закупівлю взуття для українських захисників.

Анатолій Анатоліч бігає марафони і напівмарафони
Анатолій Анатоліч бігає марафони і напівмарафони

Також люблять пробіжки Настя Каменських, Арсен Мірзоян, Юлія Тимошенко.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.