Родини Сумської, Єфросиніної, Зіброва опинилися по різні боки барикад: чи спілкуються з російськими родичами

Практично у кожного українця є родичі в росії, які давно мешкають там і не збираються повертатися до рідної України. Знаменитості не стали виключенням і поділилися деталями спілкування з рідними людьми після 24 лютого 2022 року.

Маша Єфросиніна

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур боронить країну від загарбників. А от рідна сестра Ліза нині мешкає в москві з чоловіком-бізнесменом і про війну ані чирк-чирк. Відтоді стосунки між колись близькими людьми стали більш ніж напруженими.

Маша Єфросиніна практично не спілкується з сестрою Лізою Ющенко

Раніше сестри були дуже близькими, тепер майже не спілкуються. Для Маші це дуже болюче питання. Колишня невістка Віктора Ющенка на початку вторгнення написала пост проти війни, і більше цю тему не підіймала. Натомість красувалася в мережі відвідинами дорогого московського салону краси.

Павло Зібров

До війни народний артист України мав чимало друзів у сусідній країні. Та після першого бомбардування Києва перестав із ними спілкуватися. Більше того перестав брати слухавку, коли телефонує рідня з Воронезької, Липецької та Курської областей.

Павло Зібро не бере слухавки, коли телефонують родичі з-за порєбріка

Навіть із Севастополя в перші дні телефонували родичі по татовій лінії, запрошуючи евакуюватися до себе, бо, мовляв, владу в Києві захопили бандерівці. Втямивши, що цю бетонну стіну не проб’єш, і люди не тямлять, що накоїв їхній президент за їхньої мовчазної підтримки, Павло обірвав усі зв’язки. От коли прозріють, тоді і поговорять.

Ольга Сумська

Найбільше не пощастило актрисі, оскільки її найближча людина – донька Антоніна Паперна – мешкає в москві з актором Володимиром Ягличем. У неї все добре – новий будинок, двоє діток. Здається, дівчині байдуже, що батьки змушені ховатися по підвалах під час повітряної тривоги, сидіти без тепла і світла в Києві.

Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної
Ольга Сумська не бачила старшу доньку й онуків вже понад рік

А от матусі в цей час непереливки. Вона страждає, що не може обійняти рідну кровиночку і поцілувати онуків Єву та Данилка. Звісно, Сумська не змогла відмовитися від спілкування з рідними людьми. Телефоном розповідає малечі українські казки і понад усе мріє про побачення.

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.