Христина Горняк показала колишню тещу Володимира Остапчука: телеведучому більше не світить її фірмовий борщ

Екс-дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк показала свою маму. Колишня теща відомого шоумена дуже яскрава і красива жінка.

Ще нещодавно Володимир Остапчук був одружений на нотаріусі Христині Горняк, зіркове подружжя будувало затишне гніздечко і все говорило про те, що цей шлюб надовго. Але як виявилось, за красивою картинкою сховалась зрада. Христина натякнула, що Остапчук зробив їй боляче і тому вони розлучились. Вже зараз телеведучий щасливий у нових стосунках з молодою журналісткою.

Екс-дружина Володимира зараз самотня, але показує своїм прикладом, що жінка може бути самодостатньою і щасливою навіть без партнера. Вона повернулась з Мальдів, заїхала в свій новий тимчасовий будинок в Австрії і приїхала ненадовго в Україну. Христина зупинилась у батьків.

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє тіло з недоліками в купальнику
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк на Мальдівах

В своєму Інстаграм-блозі Горняк показала архівні фото мами, щоб всі побачили, яка вона в неї красива:

Знайшли фото мами, яка вона в мене красуня, люблю

, – написала блогерка.

Христина Горняк показала колишню тещу Володимира Остапчука
Христина Горняк показала колишню тещу Володимира Остапчука

В шлюбі з Горняк Остапчук мав дуже теплі стосунки з тещею і навіть гостював у неї без Христини, їв її борщ, але тепер все змінилось і в цьому домі телеведучого більше не чекають, хоча Горняк бажала йому щастя, відповідаючи на питання фанатів про свою реакцію на його нові відносини.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука
Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Нагадаємо, Христина Горняк стала другою офіційною дружиною Володимира Остапчука. Заради неї шоумен розлучився з першою жінкою Оленою Войченко і пішов з сім’ї, де підростали двоє дітей. Зараз Олена з ними в Канаді, а телеведучий намагається налагодити спілкування з нею, щоб мати можливість приймати участь у вихованні спадкоємців. Після того як він розбив серце їх матері, пішовши до коханки, вона заборонила йому бачитись з дочкою і сином.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.