На кого вчиться 20-річний син Каті Осадчої за майже мільйон гривень на рік: здобуває топову освіту в США

Старший син Каті Осадчої Ілля вже 2 роки вчиться в одному з найпрестижніших університетів світу. Ким стане хлопець після закінчення навчання і хто платить за його освіту – далі в матеріалі.

Про те, що у відомої української телеведучої Каті Осадчої є 20-річний син знають не всі. Хлопець уникає публічності і жодного разу не бував з зірковою мамою на світських заходах. Ба більше, хлопець навіть не веде соціальні Мережі.

Осадча народила Іллю, коли їй було всього 19 років. На той момент Катя була заміжня з політиком Олегом Поліщуком, який старший за неї на 15 років. Цей шлюб довго не протримався. Вже через 3 роки подружжя розійшлося. Осадча не приховує, що причиною розбрату стала різниця у віці. Її чоловік хотів сімейного затишку і дружину-домогосподарку, а ось молода Катя не могла сидіти вдома.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Хоч перший шлюб Осадчої був не зовсім вдалим, все ж у ньому вона стала мамою.

Зараз первістку телеведучої Іллі 20 років. Хлопець навчався у одній із найкращих приватних шкіл Києва, де навчання проходить англійською школою. Після закінчення середньої школи у 2021 році Ілля став студентом університету Меріленду в США.

Катя Осадча з сином Іллею
На кого вчиться 20-річний син Каті Осадчої за майже мільйон гривень на рік

Цей навчальний заклад входить у список одних із найкращих і найпрестижніших у світі. В університеті Меріленду навчалося багато видатних осіб, зокрема лауреати Нобелівської премії Чарльз Фефферман, Раймонд Девіс (молодший) та інші.

Син Каті Осадчої обрав для себе зовсім не творчу професію. Хлопець опановує IT-сферу. Звісно, навчання у престижному ВНЗ не дешеве. В середньому рік навчання тут коштує 20-25 тисяч доларів.

Оплатити дороговартісне навчання сина Каті Осадчій допомагає батько Іллі Олег Поліщук. Чоловік завжди брав участь у вихованні сина та фінансово його підтримував.

Варто відзначити, що Катя Осадча запевняє, що її син має намір повернутися в Україну після навчання в США. Хлопець хоче використати знання отримані за кордоном на благо своєї Батьківщини.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.