Вікові матусі: Катя Осадча, Василіса Фролова та інші зірки, які народили дитину після 38 років

Більшість жінок намагаються народити дітей до 35 років. Втім, є й ті, хто ризикує власним здоров'ям і наважується на вагітність у більш зрілому віці.

Серед представниць шоу-бізнесу є немало тих, хто народив дітей після 38 років.

Катя Осадча

Вікові матусі: Катя Осадча

Вперше телеведуча Катя Осадча стала мамою в досить юному віці – у 19 років. Тоді вона була заміжня з політиком Олегом Поліщук. Їхній шлюб тривав недовго. Вдруге Катя народила сина, коли їй було 34. Тоді ведуча вийшла заміж за шоумена і актора Юрія Горбунова. Подружжя мріяли про донечку, тож зважилися на ще одну вагітність, коли Осадчій було 38 років. За іронією долі і на цей раз у подружжя народився син. Хлопчик з’явився на світ трішки раніше очікуваного терміну, але повністю здоровий.

Василіса Фролова

Вікові матусі: Василіса Фролова

Телеведуча Василіса Фролова вперше стала мамою у 43 роки. Історія її вагітності схожа швидше на дешевий серіал, ніж на реальність. Втім, іноді життя цікавіше, ніж гостросюжетний роман.

Василіса Фролова 11 років була у стосунках з креативним директором Олександром Стрижельчиком. Вони мріяли про дітей, але у них не вдавалося завагітніти. Телеведуча вже навіть змирилася з власним безпліддям. Втім, одного разу жінка зустріла давнього знайомого і в той же день провела з ним ніч. Цього одного разу вистачило аби завагітніти. Дізнавшись про свій стан, Фролова одразу розійшлася з Олександром і почала будувати стосунки з батьком своєї дитини. Зараз вони щасливі у стосунках і виховують маленького сина.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе нещодавно стали батьками втретє
Вікові матусі: Альбіна Джанабаєва

Співачка та дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва наважилася на третю вагітність у віці 41 рік. Жінка до останнього приховувала свій стан і незадовго до пологів вразила публіку округлим животом. Скоро на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Агатою.

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.