Парфумів і туфель більше ніж у Лорак: наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала гардеробну кімнату в будинку, в якому живе разом з коханим. Це справжня мрія модниці.

Молода наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія насолоджується відносинами і життям з коханим чоловіком, який раніше був одружений на співачці Ані Лорак. Закохані живуть в Києві у заміському будинку, Мурат часто балує Лілію своїми кулінарними шедеврами, він любить готувати, дарує їй коштовності, квіти і подорожі.

Дівчина відповідає статусу свого обранця і ретельно слідкує за своєю зовнішністю та стилем. В своєму Інстаграм-блозі Лілія показала фото з гардеробної кімнати. У неї просто купа різних парфумів, туфель і одягу, який видно в кадрі.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

Наречена Мурата позувала в спортивному костюмі зі вкороченим худі, яке підкреслило її струнку талію. Лілія може похвалитись ідеальною фігурою навіть без використання фільтрів і фотошопу на знімках.

Нагадаємо, турецький бізнесмен давно забув свою колишню дружину Ані Лорак і зав’язав нові щасливі стосунки з молодою візажисткою. В 2021 році він зробив пропозицію руки та серця Лілії і вже готується одружитись вдруге. Від шлюбу зі співачкою у Мурата Налчаджиоглу є дочка Софія, вона живе з матір’ю. Також чоловік став батьком для падчерки Олександри.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала окрему гардеробну для своїх речей

В Мережі активно обговорюють пару Лілії і Мурата. Вони отримують багато компліментів і побажань щасливого подружнього життя, але є ті, хто не вірить, що це надовго через минулий досвід чоловіка. Ані Лорак подала на розлучення з ним після того як дізналась, що він їй зраджував, тому хейтери впевнені, що невдовзі Лілія повторить долю артистки і Мурат знайде собі інше захоплення. Однак пара щаслива разом і не перестає ділитись своїм щастям з публікою.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.