Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова: могла скласти конкуренцію Катерині Кухар, якби не шлюб

Телеведучого Юрія Горбунова вважають зразковим сім'янином. Таким був його образ і в першому шлюбі до Катерини Осадчої. Читайте далі в матеріалі, щоб дізнатись, що за жінка була його першою дружиною.

Юрія Горбунова українці знають вже понад 20 років як актора, шоумена і телеведучого. Він підкорив публіку своїм почуттям гумору і щирістю, а також відсутністю в його зірковій біографії гучних скандалів.

Горбунов в 2017 році став офіційним чоловіком колеги Катерини Осадчої. У подружжя народились двоє хлопчиків, Іван і Данило. Їх зірковий шлюб міцний і щасливий, тому телеведучого вважають зразковим сім’янином. Таким він був і раніше. Вперше Юрій одружився, коли йому було 25 років та прожив зі своєю дружиною Людмилою два десятки років разом. Ненадовго Горбунов став ловеласом, закохавшись у Катю і розлучившись через нові почуття.

Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

Ким була перша дружина Юрія Горбунова

В 1995 році Юрій Горбунов зіграв весілля з колегою по Івано-Франківському драматичному театру, яка старша на 10 років – солісткою балетної трупи Людмилою. Спочатку вони один одного не помічали, але коли спалахнула пристрасть, їм не заважала різниця у віці, заміжжя Людмили і наявність у неї дитини. У неї була дочка Ксенія, для якої телеведучий став вітчимом.

Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

Жінка пішла від першого чоловіка, але не поспішала одружуватись з Горбуновим, навіть відмовляла його і просила подумати. Юрій наполягав на своєму, тому вони розписались, однак обійшлися без пишного торжества.

Заради коханого Людмила відмовилась від кар’єри балерини, переїхала в Київ та повністю присвятила себе сім’ї. Можливо якби не це її рішення, вона могла б стати не менш відомою балериною ніж Катерина Кухар.

Не повірите, ким була перша дружина Юрія Горбунова

За 20 років разом пара не народила спільних дітей і в 2015 році вони офіційно розірвали шлюб.