Екс-дружина Олександра Кривошапка Тетяна Денисова згадала про своє минуле в Україні: “Хочеться повернутися”

Відома хореографиня та колишня дружина співака Олександра Кривошапка Тетяна Денисова після 24 лютого 2022 року виїхала в росію і мовчить про війну.

Тетяна Десинова – українська хореографиня, яка сім років сиділа в кріслі танцювального проєкту на СТБ “Танцюють всі”. З 2017 року жінка почала співпрацюватися з росією і зніматися в російському проєкті “Танцы”. При цьому Денисова продовжувала співпрацю з українськими телеканалами. Так, у 2022 році Тетяна отримала пропозицію від телеканалу СТБ стати членом журі у шоу “Танці. World of Dance” і з нею навіть було вже відзнято декілька випусків.

Екс-дружина Олександра Кривошапка Тетяна Денисова згадала про своє минуле в Україні

Втім, після початку повномасштабної війни Тетяна Денисова виїхала з України в росію і ніяк не засудила дії російської влади. Зараз жінка будує кар’єру в країні-агресорці і, схоже, добре себе почуває.

Так, нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм Тетяна Денисова опублікувала досить дивний допис. Хореографиня опублікувала відео-вирізку з проєкту “Танцюють всі”. Вона показала танцювальний номер, який колись ставила.

Люди вмирають від самотності.

Моя творчість давня … що творилося в тій душі зовсім ще молодої жінки?

Хочеться повернутися, обійняти її та врятувати.

, – підписала відео Тетяна Денисова.

Жінка натякнула, що переживала сильні емоційні переживання, коли ще жила в Україні. Схоже, тепер Тетяна Денисова знайшла свій спокій у країні-агресорці.

Варто відзначити, що колишні друзі Тетяни Денисової з України категорично з нею тепер не спілкується. Так, танцюрист Євген Кот, який багато років знімався разом з Денисовою в “Танцюють всі”, заявив, що викреслив цю особу із свого життя. Колишній чоловік хореографині Олександр Кривошапко теж відкрито засуджує її поведінку.