Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни: недобудований 2-поверховий особняк

Відома українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик нещодавно зізналась, що перед війною вони з чоловіком придбали заміський будинок під Києвом.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий давно мріяли звити своє сімейне гніздечко і тому напередодні російського вторгнення купили будинок під Києвом, не зважаючи на всі тривожні розмови, які велись в лютому 2022 року до війни.

Телеведуча розповідала, що на той момент у них все було розплановано, вони знали, скільки у них роботи, які проекти, на що можна розраховувати, вони мали стабільні доходи і тому вирішили вкластися в будинок своєї мрії. Ребрик зізнавалась, що цей дім не готовий до життя, по факту вони купили “коробку”, там ще треба робити багато роботи. А разом з дочками Поліною і Діаною пара живе у власній квартирі в Києві.

Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни

Лілія описала цей будинок як мету їх сім’ї – створення затишного родинного гнізда. Нарешті в своєму Інстаграм-блозі знаменитість вперше показала, як виглядає нерухомість під Києвом.

Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни

Актриса відвідала будівництво, де зараз стоїть їх ще недобудований двоповерховий будинок з великими панорамними вікнами та розповіла, що вони з чоловіком поки що вагаються, чи потрібно продовжувати робити ремонт в той час, поки ситуація в країні не налагодилась. Але Лілія Ребрик притримується думки, що треба продовжувати жити нормальне життя, якщо така можливість є.

Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни

Нагадаємо, у Лілії Ребрик також є квартира, яку вона купила в кредит в юності. Його потрібно було виплачувати 20 років щомісяця, але зірка впоралась із цим за 5 років. Телеведуча вважає, що кредити її організували і мотивували:

У мене є життєвий принцип – я хочу багато працювати і багато заробляти. Думаю, що кожен заробляє стільки грошей, скільки йому потрібно

, – сказала Ребрик.