Розлучення з Остапчуком змінило життя на 180 градусів: Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Нотаріусиня Христина Горняк не довго насолоджувалася сімейним щастям з шоуменом Володимиром Остапчуком. Влітку 2022 року стало відомо, що пара розлучилася, проживши у шлюбі трішки більше року.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучилися більше ніж півроку тому, але досі мовчать про причини розбрату. Вони не хочуть роздувати публічний скандал, “виносити брудну білизну” на публіку, тож ігнорують будь-які питання про їхній шлюб та розлучення.

Втім, публіка й сама здогадалася, чому шлюб Остапчука і Горняк не вдався. Так, одразу після розлучення пари стало відомо, що шоумен вже будує стосунки з юною красунею і навіть живе з нею разом. Користувачі Мережі вважають, що саме інша жінка стала причиною розлучення Остапчука і Горняк, адже чоловік навряд чи зміг так швидко знайти нове кохання, якби не мав його на стороні ще при шлюбі.

Ексдружина Остапчука зізналась, хто винний у їхньому розлученні
Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Поки Володимир Остапчук будує нові стосунки з 22-річною Катериною Полтавською, Христина Горняк важко переживає самотність. В своєму Інстаграм-блозі жінка зізналася, що останні півроку для неї дуже важкі. Аби прийти в себе, Христина постійно подорожувала, проводила час з друзями і намагалася не сумувати. А нещодавно колишня Остапчука вирішила трішки змінити свій образ і підрізала волосся. Свої зміни Христина показала в Інстаграм-блозі.

Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України
Христина Горняк обрізала волосся і переїхала з України

Також Горняк зізналася, що наразі живе на дві країни і в Україні проводить не багато часу. Крім того, Христина через проблеми в особистому житті поставила на паузу і свою кар’єру нотаріуса.

Нагадаємо, нещодавно в Мережі запідозрили, що Володимир Остапчук офіційно одружився зі своєю новою пасією. Так, шоумен у своєму Інстаграмі натякнув, що оформив шлюб з Катерино Полтавською у центрі, де одружують за добу. Якщо це і так, то для Остапчука це третій шлюб і йому вже не звикати до штампів у паспорті.

22-річна обраниця Володимира Остапчука розповіла про сімейне життя
Як виглядає ймовірна третя дружина Остапчука

Нагадаємо, першою дружиною Остапчука стала Олена Войченко. Вони прожили у шлюбі 10 років і мають двох спільних дітей. Розійшлося подружжя через зраду Остапчука з нотаріусинею Христиною Горняк, яка і стала його другою дружиною.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.