Нова дружина двічі розлученого Остапчука відповіла, чому він не носить обручку: “Вже своє відносив”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук нещодавно розлучився з другою дружиною Христиною Горняк, але вже ймовірно одружився втретє.

Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк телеведучий Володимир Остапчук закрутив таємний роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Дівчина вже називає себе одруженою жінкою, а коханого – своїм чоловіком і навіть носить обручку, вони давно з’їхалися і живуть разом, тому ймовірно пара розписалася. Чутки про це з’явилися після того, як вони вдвох відвідали документ сервіс “Готово”, де за годину можна укласти шлюб, а Катя потім приймала привітання в Мережі.

22-річна дружина Остапчука здивувала Мережу своїм рецептом борщу, з якого викидає м'ясо
Нова дружина двічі розлученого Остапчука відповіла, чому він не носить обручку

В своєму Інстаграм-блозі Полтавська хизується життям в розкішній квартирі, за яку платить зірковий коханий, звітує про походи в ресторани, показує свою шикарну обручку та часто спілкується з підписниками, які завалили її питаннями, чому 38-річний телеведучий приховує одружений статус і не носить обручку як в кадрі так і в житті, зокрема на благодійних заходах.

Катерина відповіла на це питання вікториною, давши можливість обрати з декількох варіантів відповіді:

  1. Він вже своє відносив
  2. Його т*олки не зрозуміють
  3. Не вистачило грошей
  4. Він знімає сторіс лівою рукою
  5. Не любить мене
Нова дружина двічі розлученого Остапчука відповіла, чому він не носить обручку
Нова дружина двічі розлученого Остапчука відповіла, чому він не носить обручку

Правильним варіантом виявився передостанній – нібито каблучка не потрапляє в кадр, бо Володимир тримає телефон іншою рукою.

З таким бурхливим особистим життям насправді може бути так, що Володимир Остапчук просто більше не хоче привертати увагу публіки своїми безкінечними інтригами, або намагається вберегти колишню дружину Христину Горняк від болю. Жінка зізнавалась, що розлучення було для неї болісним і їй досі важко, в той час як шоумен одружився втретє всього через пів року після розриву з Горняк, з якою разом будував будинок і спільне майбутнє.

Екс-дружина Остапчука розсекретила чоловіка, з яким відпочиває на Мальдівах
Нова дружина двічі розлученого Остапчука відповіла, чому він не носить обручку

Нагадаємо, першою дружиною Остапчука була матір його двох дітей Олена Войченко. Син Еван-Олександр і дочка Емілія зараз знаходяться з нею в Канаді, телеведучий бачиться з ними вкрай рідко через проблеми в стосунках з колишньою, а також через складну ситуацію в країні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.