У чоловіка на очах: з ким крутила таємний роман зірка українського кіно і театру Ольга Сумська

Ольга Сумська вже понад 25 років живе у щасливому шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Історія їхнього кохання починалася наче у любовному романі і закінчилась хепі-ендом.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк познайомилися на новорічній вечірці у друзів багато років назад. Тоді молода акторка була заміжня за актором Євгеном Паперним і виховувала маленьку донечку Тоню. Віталій теж не був самотнім. Він був заручений з дівчиною на ім’я Жанна.

Ольга Сумська з першим чоловіком Євгеном Паперним

Зараз Борисюк зізнається, що Сумська йому одразу приглянулася, але вона була донькою народних артистів та ще й одружена, тож він наважувався до неї “підкотити”.

Хоробрості Віталій набрався тоді, коли прийшов працювати у той же театр, де грала Ольга. Їхні почуття розгорілися після того, як вони зіграли закоханих на сцені. Їм не потрібно було вдавати пристрасть та кохання, адже ці почуття стали реальними. Ольга Сумська наважилась закрутити роман з молодим актором. Вони робили це буквально на очах у першого чоловіка акторки Євгеном Паперним, адже він працював у тому ж театрі. Звісно, все таємне стає явним і одного дня Паперний зловив свою молоду дружину з коханцем на гарячому.

Без гучного скандалу не обійшлося. Євген навіть вдарив Ольгу, залишивши синець на її обличчя.

Зараз Ольга Сумська вже з посмішкою на вустах запевняє, що їхній з Борисюком роман найбурхливіший у театрі за 2 десятки років. Як каже Ольга, це правда: “Ніхто нас не перевершив”.

Сумська зраджувала Паперному з Борисюком
Сумська зраджувала Паперному з Борисюком

Скандальна історія все ж завершилася хепі-ендом. Ольга Сумська розлучилася з Паперним і вийшла заміж за Борисюка.

В шлюбі у них народилася донька Анна, а доньку Сумської від Паперного Борисюк виховував, як власну.

Сумська відповіла, чи побачиться з донькою з росії
Ольга Сумська з доньками

Доньки Ольги Сумської не стали порушувати сімейну традицію і теж пов’язали своє життя з акторством. Тоня Паперна наразі живе в росії, де побудувала успішну кар’єру в кіно. А ось молодша донька Сумської Анна зараз навчається в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Саме цей університет колись закінчила Ольга Сумська і Антоніна Паперна.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.