Оля Полякова розповіла, як її мама змусила мільйонера Вадима на ній одружитися: “Він досі згадує”

Співачка Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським вже майже 20 років. Втім, цього шлюбу могло б і не бути, якби не мама Полякової Світлани.

Оля Полякова і Вадим Буряковський одружилися у 2004 році. Тоді Оля була співачкою-початківцем і саме Вадим вклав у неї чимало грошей і допоміг потрапити у шоу-бізнес. Співачка ніколи не приховувала, що спочатку була коханкою Буряковського. Він старший за неї на 15 років, тож на момент їхньої зустрічі мав не лише значний капітал, а й дружину. Втім, це не стало завадою для їхнього роману.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Варто відзначити, що з першою дружиною у Вадима дітей не було, але він їх дуже хотів. В останньому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчата” Полякова зізналася, що не хотіла ставати матір’ю і її вагітність була не запланованою. При цьому співачка впевнена, що Вадим свідомо “зробив” їй дитину.

Він цю дитину спеціально зробив. Я зараз це абсолютно точно розумію, тому що другу він зробив точно так же.

, – зізнається Полякова.

Коли Оля дізналася про вагітність, то одразу почала панікувати, адже заміжньою вона не була та і матір’ю ставати не планувала. Полякова одразу подзвонила мамі, щоб отримати від неї якусь пораду. Мама співачки Світлана в той же день приїхала до доньки у Київ і буквально змусила Вадима одружитися на Поляковій.

І тут намальовується в той же день моя мама на мітлі і каже: “То шо, дівчина вагітна, що думаєте?”

, – пригадує Полякова.

Оля Полякова розповіла, як її мама змусила мільйонера Вадима на ній одружитися
Оля Полякова розповіла, як її мама змусила мільйонера Вадима на ній одружитися

За словами співачки, її чоловік Вадим і сам планував на ній одружитися, але її мама підштовхнула його зробити пропозицію негайно. Втім зараз Вадим Буряковський не втомлюється нагадувати дружині, що саме теща змусила його одружитися.

Зараз, коли вже 20 років пройшло, він каже: “Твоя мама змусила мене на тобі одружитися”. Він це розказує за кожним застіллям!

, – зізнається Полякова

Він би сам зробив мені пропозицію, але моя мама – попереду всієї планети! Вона сіла на мітлу і тут же з Вінниці прилетіла!

, – сміється Суперблондинка.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.