В росії масово скасовують концерти Ані Лорак, Повалій і Валерія Меладзе та вимагають вигнати їх з країни

Відомі зірки, які так і не висловили свою позицію щодо війни в Україні, тепер виявилися непотрібними ні на українській сцені, ні в країні-агресорці росії.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитості розділилися на 3 табори: ті, хто підтримує Україну, ті, хто підтримують дії російської влади і ті, хто вирішив мовчати і працювати на російській сцені. Так, “мовчунами” стали артисти з українським корінням Ані Лорак і Таїсія Повалій, а також співак з грузинським корінням Валерій Меладзе. Цікаво, що ще в перші дні війни Валерій Меладзе висловив свою позицію в підтримку України, але пізніше обрав мовчати на цю тему, адже вирішив залишитись працювати в росії. Втім, позиція мовчунів не зіграла їм на користь. Тепер їх вважають зрадниками українці, а в росії їм не довіряють і навіть просять вигнати їх з країни.

Валерій Меладзе

Що відомо про дружину Валерія Меладзе, яка зробила його татом у 55 років
В росії скасовують концерти Валерія Меладзе

Валерій Меладзе  в перші дні війни підтримав українців і висловився проти війни. Втім, артист вирішив і далі жити та працювати в росії, тож зі зрозумілих причин, йому довелося надалі зовсім не коментувати тему війни.

Декілька місяців назад в Мережі з’явилося відео, як Меладзе на новорічній вечірці в Дубаї, де він виступав, відповів на український лозунг “Слава Україні”. Валерій відповів:”Героям слава”. Ці два слова наробили для артиста багато проблем. Так, відео тут же заполонило російські пабліки. Пропагандисти почали звинувачувати Меладзе у зраді і вимагати, аби його позбавили російського громадянства. А нещодавно стало відомо, що концерти Меладзе, які були заплановані на квітень по містам росії, відмінили, адже він там тепер заборонений артист.

Ані Лорак

Ані Лорак виправдалася за своє українське походження
Концерти Ані Лорак у росії скасовують

Ані Лорак стала справжнім розчаруванням українців. Співачка, яка народилася, виросла та побудувала кар’єру в Україні, після початку повномасштабної війни залишилась жити і працювати в росії. Вона не сказала жодного слова в підтримку України, а війну називає конфліктом, але це не врятувало її від підозр у росії. Так, стало відомо, що почали масово відміняти концерти Лорак по містам росії. Співачку підозрюють в тому, що вона перераховує кошти на ЗСУ. У Генпрокуратурі та податковій службі вже з’явилися відповідні звернення, аби артистку перевірили на предмет фінансування ЗСУ і якщо це підтвердиться, то надати їй статус іноземного агента та вигнати з росії.

Втім, співачка вже виправдалася перед росіянами. Вона заявила у своєму Інстаграм-блозі, що ніколи не надавала воєнну допомогу Україні і не збирається це робити.

Таїсія Повалій

Концерти Повалій у росії масово відміняють
Концерти Повалій у росії масово відміняють

Ще одна співачка родом із України Таїсія Повалій повела себе дуже цинічно. Коли на її Батьківщині тривала війна, вона їздила з концертами по росії та ще й співала там українські пісні. Втім, нещодавно стало відомо, що всі концерти, які були заплановані на весну по росії, відмінились. При цьому офіційної причини цьому не називає ні Повалій, ні організатори виступів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.