Чим харчується Алла Пугачова, щоб в 73 виглядати на 30: проста кухня як для звичайних людей

Легендарна співачка Алла Пугачова завжди мала пишну фігуру, втім за останні роки артистка помітно схудла. Як артистці це вдалося, читайте далі в матеріалі.

Кілька років тому Алла Борисівна різко схудла на 20 кілограмів. Такою худою, як зараз, співачка не була ніколи, хіба що в юні роки. Тепер замість звичних балахонів Пугачова сміливо одягає короткі спідниці, обтягуючі штани і сукні. Звісно, що без зайвих кілограмів артистка помітно помолоділа і стала виглядати молодше свого реального віку.

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів

Після раптового схуднення Примадонни в Мережі ходило багато чуток навколо того, як їй це вдалося. Так, в одній із російських телеперадач місцеві експерти заявили, що Пугачова зробила операцію на шлунку і зменшила його. Це дійсно дуже популярна процедура, після якої людина наїдається маленькими порціями і, відповідно, худне. Втім, сама Алла Борисівна запевняє, що ніяких операцій не робила і секрет її схуднення зовсім в іншому.

Алла Пугачова розкрила секрет схуднення і розповіла, чим харчується

В одному з інтерв’ю Алла Пугачова зізналася, що схудла після того, як їй діагностували цукровий діабет. Співачці заборонили вживати ряд продуктів і приписали спеціальні таблетки. Крім того, Пугачова розповіла, що зараз дуже уважно слідкує за власним харчуванням, адже хоче довше прожити і бути здоровою. Пугачова обмежила себе не лише в цукрі, але й в солі, яку тепер споживає у мінімальній кількості.

Чим харчується Алла Пугачова, щоб в 73 виглядати на 30

Основу раціону Алли Борисівни складають овочі та фрукти. Все свіже та натуральне, вирощене на власному городі, або фермерське. Всі прийоми їжі дуже легкі, нічого смаженого, чи жирного. Співачка часто їсть овочеві супи та п’є овочеві соки. Також Пугачова п’є багато води та трав’яний чай.

Крім того, Алла Борисівна займається й фізичною активністю. Вона багато гуляє пішки, а також плаває в басейні. Співачка зізнається, що хоче прожити якомога довше та побачити, як виростуть її діти.

Чим харчується Алла Пугачова, щоб в 73 виглядати на 30

Нагадаємо, Алла Борисівна вдруге стала мамою у 2013 році. За допомогою суррогатного материнства на світ появились двійнята Ліза та Гаррі. Зараз двійнятам вже 9 років і вони ростуть дуже харизматичними, розумними та вихованими дітьми.