Померли композитор Тіни Кароль, батько Алли Мазур і брат В’ячеслава Узелкова: місяць втрат в шоу-бізнесі

Березень місяць 2023 року став місяцем втрат в українському шоу-бізнесі. Дізнайтесь, хто помер у Тіни Кароль, Алли Мазур і Вʼячеслава Узелкова.

Зараз в Україні дуже складні часи, які забрали багато життів і зруйнували багато доль. Але крім війни люди переживають особисті трагедії. В березні 2023 року померли важливі люди для деяких українських зірок.

Помер композитор Тіни Кароль

29 березня помер український музикант і композитор Павло Дремлюженко. Довгий час він боровся з онкологічним захворюванням в Польщі. В цю країну він поїхав, щоб зробити операцію онкохворобу батьку, тоді погіршилось і його самопочуття – йому також діагностували рак. У композитора залишилась дружина і троє дітей.

Тіна Кароль відреагувала на смерть Павла в своєму Інстаграм-блозі:

Пашенька, серце навпіл, назавжди наш!

Помер композитор Тіни Кароль Павло Дремлюженко
Помер композитор Тіни Кароль Павло Дремлюженко

Дремлюженко також співпрацював з українськими співачками Іриною Білик, Лідою Лі.

У Алли Мазур помер батько

27 березня 2023 року телеведуча Алла Мазур повідомила сумну новину – помер її батько, якого незадовго до цього забрали в лікарню, через що вона не змогла вийти в ефір “ТСН. Тиждень”. Зірка 1+1 не розкрила точну причину, але зізналась, що її тато переніс інсульт, вона допомагала йому реабілітуватися та кормила з ложечки.

У телеведучої Алли Мазур помер батько
У телеведучої Алли Мазур помер батько

Для журналістки це стало важкою втратою після смерті мами в 2021 році. З батьком вона зустріла Новий рік 2023 та будувала багато планів на літо, які на жаль не встигла втілити в життя. У Алли Мазур залишився молодший брат.

Помер рідний брат В’ячеслава Узелкова

Колишній боксер та тренер шоу “Зважені та щасливі” В’ячеслав Узелков в своєму Інстаграм-блозі 29 березня також втратив рідну людину – помер його старший брат. Це сталось в ніч на 29 число.

Узелков опублікував останнє спільне фото з братом і повідомив про місце та час прощання з ним. Батька В’ячеслава також давно немає серед живих.

У В'ячеслава Узелкова помер брат
У В’ячеслава Узелкова помер брат

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.