44-річна Оля Полякова пригадала неприємну ситуацію, в яку “вляпалась” у минулому: “Яка то була ганьба”

Відома українська співачка Оля Полякова нещодавно поділилась спогадами про ганебну історію з минулого. Знаменитість зізналась, що тоді навіть не думала, якими будуть наслідки її дій

Головна блондинка України ніколи не соромилась чесно й без приховування особливих деталей говорити про власні недоліки та курйози. Нещодавно знаменитість пригадала найганебнішу історію за всі 44 роки свого життя. Оля Полякова зізнається, що тоді навіть і думати не могла, що все виллється в такі прикрі й соромні наслідки.

У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” відома українська співачка вперше розповіла історію, яка трапилась з нею багато років тому. Майже 15 років тому знаменитість брала участь в одному модному показі й одягла на захід дуже коротку сукню. Тоді зірки “хильнула” й хотіла здивувати публіку власною безсоромністю та епатажністю. Для цього знаменитість нахилилась до глядачів, серед яких була присутня й преса.

Оля Полякова пригадала найганебнішу історію, яка трапилась з нею у минулому
Оля Полякова пригадала найганебнішу історію, яка трапилась з нею у минулому

“Був якийсь показ і оскільки в мене найдовші ноги, мені обрали найкоротшу сукню. Я перед цим мекнула… я повертаюсь спиною, ну і я ж думаю, що не можна таку красу ховати. Нахиляюсь вперед, сідницями в зал”, – пригадала Оля Полякова.

Втім, результат такої епатажної поведінки став приголомшливим навіть для самої знаменитості. Пізніше зроблену на модному показі фотографію опублікували на обкладинці чи не найголовнішого на той час жовтого видання. Коли зірка побачила результат свого закиду, була в шоці.

Виявилось, що все пішло зовсім не за планом. Повертаючись до камер журналістів спиною, знаменитість очікувала в результаті естетичну й симпатичну фотографію свого цікавого місця, втім вид виявився не дуже привабливим. Оля Полякова пригадала, що тоді її нижня білизна дещо сповзла з місця, на якому мала бути, й вся Україна побачила те, чого видіти не мусила.

Я ж думала, що там все естетично, але мої стр*нги вилізли у мене з того місця, де мали бути, – розповіла Поялкова. – Яка то була ганьба!”

Кадри того самого казусу, про який українська співачка розповіла у нещодавньому випуску шоу з Єфросиніною
Кадри того самого казусу, про який українська співачка розповіла у нещодавньому випуску шоу з Єфросиніною

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.