Чи знайшли спільну мову зі свекрухами Тіна Кароль, Настя Каменських, Alyosha: не у всіх казкові стосунки

Невістка — в горлі кістка, а свекруха — в'їдлива муха. Недарма існує таке прислів'я, адже часто свекруха і невістка не можуть знайти спільної мови. А чи порозумілися зі своїми свекрухами зірки українського шоу-бізнесу, читайте далі в матеріалі.

Не легко мати невістку, яка є зіркою шоу-бізнесу. Адже треба звикати до того, що у неї є мало часу на власну сім’ю та побут.

Тіна Кароль

Тіна Кароль та Євген Огір
Які відносини має Тіна Кароль зі своєю свекрухою

Тіна Кароль була у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром 5 років. Нажаль, через важку онкологічну хворобу чоловік пішов з життя у 2013 році. В одному з інтерв’ю Тіна Кароль розповіла, що зі свою свекрухою Раїсою Огір не одразу знайшла спільну мову. Тіні не подобалось те, що мама її чоловіка часто передавала їм домашню їжу, наче показуючи, що Кароль – погана господарка. Все ж з часом свекруха і невістка порозумілися, а смерть Євгена Огіра їх зблизила. Через 2 роки після смерті чоловіка Кароль давала інтерв’ю, в якому розповіла, що тісно спілкується зі свекрухою, а та продовжує їй готувати домашні смаколики.

Зі смерті Євгена Огіра пройшло вже майже 10 років і, схоже, тепер Тіна Кароль і Раїса Огір більше не близькі. Так, папараці неодноразово фіксували той факт, що у річницю смерті чоловіка Кароль і її свекруха приходять на могилу не разом, а в різні години.

Настя Каменських

Как выглядит свекровь Насти Каменских
Які відносини має Настя Каменських зі своєю свекрухою

Настя Каменських змогла налагодити дуже гарні стосунки зі своєю свекрухою Людмилою Анатолієвною. Про це свідчить те, що мама Потапа дуже часто гостює у сина з невісткою і їздить з ними разом на відпочинок.

До слова, мама Потапа – дуже красива жінка з підтягнутою фігурою. Жінка все життя професійно займається спортом, а зараз являється персональним тренером.

 Alyosha

Alyosha і Тарас Тополя
Які відносини має Alyosha зі своєю свекрухою

Співачка Alyosha вже майже 10 років перебуває у шлюбі зі співаком Тарасом Тополею. Дівчина довгий час не була близькою зі свекрухою і не мала змогу її пізнати, адже мама Тополі вже 9 років живе у США. Втім, вже більше року Альоша живе зі своєю свекрухою під одним дахом. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка разом з трьома дітьми поїхала жити до свекрухи в США.

В недавньому інтерв’ю Альоша розповіла, що спочатку їй було нелегко проживати зі свекрухою, але  вона розуміла, що в неї немає іншого виходу.

Це непросто як і для неї, так і для мене. Але це було спочатку. Ми розуміємо, що ми нікуди не дінемося одна від одної, ми все одно будемо під цим одним дахом.

, – розповіла співачка.

Альоша запевняє, що вже звикла жити з мамою свого чоловіка. Співачка зізнається, що вона не думає про продукти та одяг дітям, адже все це купує свекруха.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.