Філіпа Кіркорова тепер не чекають за кордоном: екс-чоловіку Алли Пугачової більше не світять пальми і пісок

Одіозний артист, який називає себе поп-королем, Філіп Кіркоров тепер дає концерти лише у росії, адже за кордоном йому більше не раді. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Після початку повномасштабної війни в Україні російським артистам довелося приймати серйозне рішення: або залишатися жити і працювати в росії, але замовчувати війну, або вчиняти по совісті, але назавжди покинути країну-агресорку. Не всім вистачило сил відмовитися від кривавих російських рублів і виступити проти війни. Серед таких “мовчунів” опинився і колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров.

Варто відзначити, що нещодавно співачка Світлана Лобода в інтерв’ю розповіла, що в перші дні війни зв’язувалася з Кіркоровим. В особистій розмові він запевнив, що проти війни і буде підтримувати Україну. Але його позиція змінилася, коли російська влада пригрозила йому втратити роботу у росії, тож Кіркоров вирішив мовчати.

Філіп Кіркоров зробив чергову пластичну операцію
Філіпа Кіркорова тепер не чекають за кордоном

Та чи правильне рішення прийняв поп-король російської сцени? Як відомо, тепер артисту не раді в Європі і там його не чекають з концертами. Тепер Кіркоров може гастролювати лише по містам росії, що він зараз і робить. Так, нещодавно Філіп анонсував концерт у російському місті Новосибірськ. Співак підкреслив, що це буде його перший концерт у новому образі.

Філіпа Кіркорова тепер не чекають за кордоном
Філіпа Кіркорова тепер не чекають за кордоном

Нагадаємо, Філіп Кіркоров нещодавно кардинально змінив свій образ і зробив пластичну операцію. Співак хірургічним методом зробив собі кубики пресу і підтяжку грудей. Попрацював він і з власною зачіскою. Тепер Філіп ходить з білими кучерями і виглядає дуже чудернацько.

Філіп Кіркоров змінив образ
Філіп Кіркоров кардинально змінив образ

Ймовірно Філіп Кіркоров наважився на такі кардинальні зміни, аби привернути до себе більше уваги, адже наразі він вже не такий затребуваний, як раніше.

Нагадаємо, артистів, які замовчують війну в Україні, є чимало. Найгірше, що серед таких “мовчунів” є артисти, які мають українське коріння. Так, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, Антоніна Паперна вирішили проміняти Батьківщину на рублі та досі не висловилися про події в Україні.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.