Мамина чи татова? Очам не повірите, побачивши доньку переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина

Український співак Роман Сасанчин, який здобув популярність в шоу "Голос країни", вже став батьком. Зі своєю дружиною він виховує дочку Елізабет.

За останні менш ніж 5 років життя Романа Сасанчина змінилось кардинально. З маленького хлопчика, яким глядачі бачили його в проєкті “Голос. Діти” він перетворився на дорослого та відповідального чоловіка. В 2020 році він став переможцем шоу “Голос країни” і отримав квартиру в подарунок. В 2021 році Рома одружився і став батьком. Його дружина Іванна в грудні 2021 року народила дівчинку Елізабет. Вони називають свою доньку Елізою та іноді Лізою.

Роман та Іванна в 2023 році відсвяткували третю річницю стосунків. Після півтора року в шлюбі закохані обвінчались у церкві. Вони вважають цей крок вагомим, тому довго йшли до цього рішення та врешті зрозуміли, що готові провести разом все життя, пройти через всі незгоди та зберегти любов і взаєморозуміння.

Очам не повірите, побачивши доньку переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Очам не повірите, побачивши доньку переможця Голосу країни Романа Сасанчина

У Романа є свій Інстаграм-блог, в якому він показує фанатам коханих дівчат, але частіше на Іванну та Елізу можна подивитися в блозі його дружини. Вона блогерка і тому кожний день виходить в ефір, щоб поспілкуватися з підписниками та показати, чим вони живуть.

Дружина Сасанчина розповіла, чому так швидко завагітніла та вийшла заміж за співака
Очам не повірите, побачивши доньку переможця Голосу країни Романа Сасанчина

На перший день народження зіркові батьки влаштували казкове свято для спадкоємиці. Співак показав зворушливі кадри, як вони з дружиною задували свічку на торті Елізабет та написав, що дякує Богу за неї:

Я дякую Богу, що ти у мене є. Не встиг і оком моргнути, як настав твій перший рочок. Рости завжди щасливою, нехай на твоїх скронях завжди буде посмішка. З днем народження, моя кохана доню

Елізабет щодня радує батьків своїми досягненнями. Дівчинка вже ходить, її волоссячко відросло настільки, що мама може робити їй хвостики. Підписники постійно порівнюють, на кого маленька більше схожа – на батька Романа чи на маму Іванну. Пишіть свою думку в коментарях.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.