Злата Мітчелл, Остап Бєдняков і четверо синів Андрія Шевченка: зіркові діти, які мають іноземне громадянство

Бути українцем – для багатьох велике щастя. Втім, є ті, хто намагається дати своїм дітям громадянство інших країн, через те, що це начебто престижно. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Багато людей вважає, що мати Американське, чи Європейське громадянство дуже престижно. Це відкриває ряд можливостей для життя та роботи за кордоном. Серед дітей українських селебріті є ті, які вже мають іноземне громадянство.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Донька Ольги Фреймут та британське громадянство

Злата Мітчелл – наполовину британка. Батьком дівчини являється британець Ніл Мітчелл, з яким Фреймут крутила роман, коли навчалася у Лондоні. Результатом цих стосунків стала донька Злата, а ось сімейне життя у них не задалось. Британський паспорт дівчина отримала у 15 років. Це і не дивно, адже за британськими законами, дитина може отримати громадянство, якщо хоча б 1 із батьків є громадянином Великобританії.

До слова, після отримання громадянства Великобританії Злата Мітчелл поїхала в США, там вона навчається у школі-інтернаті.

Діти Андрія Шевченка

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Діти Андрія Шевченка мають британське громадянство

Відомий український футболіст Андрій Шевченко вже майже 20 років одружений з американською моделлю Крістен Пазік. Подружжя виховують чотирьох синів. Останні 15 років сім’я Шевченка живе у Лондоні, тож сини футболіста мають британське громадянство.

Син Андрія Бєднякова Остап

Син Андрія Бєднякова має американське громадянство
Син Андрія Бєднякова має американське громадянство

У жовтні 2022 року шоумен Андрій Бєдняков став татом вдруге. Його дружина Анастасія Коротка народила сина Остапа. Через війну в Україні, Анастасія народжувала у США і саме там вона перебуває з малюком і зараз. Маленький Остап автоматично отримав американське громадянство, народившись у США. При цьому зіркове подружжя запевняють, що після повернення в Україну вони обов’язково зроблять дитині українське громадянство.

Син Володимира Остапчука Еван

Син Остапчука має канадське громадянство
Син Остапчука має канадське громадянство

Син українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука від першого шлюбу Еван має канадське громадянство. Отримав він його теж автоматично, адже колишня дружина Остапчука Олена Войченко народжувала хлопчика в Канаді. Шоумен зізнався, що вважає престижним те, що його син має іноземне громадянство.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.