Учасник шоу “МастерШеф-4” Віктор Перехрест показав, що змінилося у його житті: улюблена справа на паузі

У 2014 році, простий, ще нікому не відомий хлопець Віктор, із невеликого села під Уманню, схопив свій "щасливий" квиток та пішов його випробовувати. Згодом всі дізналися про того усміхненого Вітю, який пробув на проєкті 4 місяці.

За короткий період йому вдалося стати найяскравішим учасником кулінарного шоу “МастерШеф-4”. Перехрест відразу зміг підкорити прихильність більшості телеглядачів, адже відрізнявся особливою щирістю та відкритістю, яка так імпонувала глядачам.

Незважаючи, на досить тяжкі життєві труднощі, хлопець відчуваючи, велику відповідальність пішов змінювати своє життя та виборювати місце під сонцем. Міцний потенціал та бажання діяти супроводжували його весь час, адже тяжке дитинство постійно нагадувало про себе. Мама складно працювала заради кімнати в гуртожитку, тому Віктор, як старший син, розумів, що на його плечі лягає чимало обов’язків.

Маючи велике бажання, допомогти мамі, він зміг знайти своє призначення та точно впевнитися, чим він хоче займатися. Після проєкту Віктору відкрилися нові можливості, які він використовував. Молодий кухар працював у різних ресторанах столиці, а також годував дітей у скаутському таборі.

Віктор змінив вид діяльності під час вторгнення

Віктор Перехрест у військовій формі
Віктор Перехрест у військовій формі

Проте війна внесла свої корективи і хлопець не міг залишатися осторонь. На початку повномасштабного вторгнення, Перехрест змінив вид діяльності і вступив у ряди тероборони парамедиком. Через деякий час хлопець розповів, що здав зброю та повернувся до улюбленої справи і знову працює на кухні, однак в його Інстаграмі почали з’являтися світлини у військовій формі. Ніяких пояснень він не надав, але можна здогадатися, що обожнювана Віктором справа тимчасово призупинена, адже він став на захист країни.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.