Влад Яма більше не хореограф: суддя шоу “Танці з зірками” відкрив у собі новий талант після переїзду за кордон

Відомий в Україні танцівник та хореограф Влад Яма, який після 24 лютого покинув країну разом із сім'єю, наразі перебуває в Америці. Чим він там займається та як допомагає ЗСУ?

У соціальній мережі артиста постійно з’являються нові дописи, які обурюють підписників. Вони закидають його гнівними коментарями та не розуміють чому він транслює своє безхмарне закордонне життя, поки інші вимушені переховуватись у підвалах. Його охрестили зрадником, який почав нове життя в іншій країні та не знаходять пояснення, чому до цих пір він не повернувся до Батьківщини.

Проте Яма не звертає уваги ні на кого та активно висвітлює фото із веселих заходів на яких буває присутній. Пояснює це тим, що завдяки таким подіям є можливість збирати донати на ЗСУ.

Критика підписників

Нещодавно Влад розмістив черговий допис і знову піддався критиці, адже похизувався знімками з вечірки в Маямі. Хореограф відразу зазначив у дописі, що таким чином збирали гроші для нашої країни, однак підписників збентежила назва самого заходу, яка була написана російською мовою – “Все свои”. Шоумен пояснив, що організатори були з Казахстану, тому назва вечірки була цією мовою. Екс-суддя танцювальних шоу відредагував запис та виправив на українську – “Всі свої”.

Влад Яма в компанії дружини та організаторів вечірки

Переїзд до Америки відкрив у шоумена нові таланти, адже на благодійній вечірці він був у ролі діджея та показав, що вміє не тільки професійно танцювати. Завдяки цьому заходу вдалося зібрати 9 тисяч доларів, а це понад 343 тисячі гривень, сума приголомшлива. Танцівник розповів, що ці кошти були зібрані для хлопців з Бахмуту та Соледару.

Влад Яма на благодійному вечері у якості діджея
Влад Яма на благодійному вечері у якості діджея

Не дивлячись на купу хейту, Яма продовжує вести активне життя, транслювати його в мережі та збирати гроші для наших захисників.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.