Як з роками змінилася вдова Євгена Огіра: ви будете ошелешені, побачивши Тіну Кароль тоді та зараз

Ширяться чутки, що Тіна Кароль зробила собі "уколи краси", які не помітити просто неможливо. Невже артистка дійсно зробила пластичні операції?

Тіні Кароль достатньо з’явитися на публіці для того, щоб просто почали ширитися різні чутки, пов’язані з її зовнішністю, незалежно від того, як вона виглядає. Зірка може бути з професійним макіяжем, або взагалі без, і цього виявляється достатнім, щоб почути історії про зміни в її зовнішності.

Популярна українська співачка завжди могла похизуватися своєю вродою, для неї це не було якоюсь проблемою, адже завжди виглядало соковито. Вона ніколи не загубиться в натовпі і вся увага буде прикута лише їй. Саме через це Тііні постійно приписують, якісь пластичні операції та експерименти із зовнішністю.

Неймовірна посмішка Тіни Кароль
Неймовірна посмішка Тіни Кароль

Колишню учасницю музичного конкурсу “Євробачення-2006” визнавали тричі найгарнішою жінкою України по версії журналу “Viva”.  Артистці не звикати поповнювати власну колекцію нагород, тим паче такими.

Проте сама Кароль заперечує будь-які хірургічні втручання в її зовнішність. Вона стверджує, що все, що має, то від Бога. А от, щоб тримати в формі те, чим нагородив її Бог,  співачці доводиться активно займатися спортом, слідкувати за своїм харчуванням і не економити на догляді за собою. Для багатьох Тіна являється не тільки своєрідним еталоном краси та витонченості, а і великим прикладом сильної жінки, яка надихає та змушує працювати над собою.

Ефектна сукня ідеально сидить на зірці
Ефектна сукня ідеально сидить на зірці

Сама співачка нічого проти пластичної хірургії не має: “Я досить спокійно ставлюся до пластики, і, звісно, у силу свого віку ще не задумувалася про це серйозно” – розповіла артистка. Тіна не бачить нічого ганебного в тому, щоб удосконалювати себе, адже приходить час, коли жінці хочеться в собі, щось змінити, тому якщо це доречно та гарно – чому ні?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.