Пошаруділа у спортивках під вінтажний піджак на Хрещатик: Леся Нікітюк показала, як поєднувати непоєднуване

Леся Нікітюк поділилася зі своїми підписниками світлиною, де позує в мегастильному образі, який відразує привертає увагу. Яскравий помаранчевий колір збирав на собі всі погляди. Нікітюк вражає

Популярна телеведуча опублікувала на своїй сторінці стильне фото, яке відразу зацінили підписники та поспішили засипати зірку компліментами. Гуляючи Хрещатиком, шоувумен вирішила зробити фото свого цікавого образу. Леся постала перед шанувальниками в помаранчевому піджаку та білих спортивках.

Мегастильна Леся в яскравому піджаку
Мегастильна Леся в яскравому піджаку

Нікітюк активний користувач соціальних мереж, тому вона постійно робить публікації, які збирають купу лайків та коментарів. Звичайно більшість дописів пов’язані з роботою та рекламною інтеграцією, але не сьогодні. Вона вирішила запостити звичайне, але дуже стильне фото, тому довго реакції від фоловерів чекати не довелося. Всі зацінили її незвичний наряд.

Тревел-шоу Лесі Нікітюк

Нікітюк також можна назвати завзятою мандрівницею, адже вона не тільки об’їздила цілий світ, а й зняла тревел-шоу про нашу країну. Леся знайомила глядачів із цікавими та маловідомими місцями наших міст. Проте славнозвісну маршрутку пошкодили окупанти, стан транспортного засобу був непридатний для його використання. Ведуча заявила, що їх команда неодмінно придбає новий автобус, який дозволить Лесі показати ще більше унікальних місць нашої країни після війни.

Подшкоджена окупантами "Le Маршрутка"
Подшкоджена окупантами  Le Маршрутка

Мандрівниця повідомила про 3 сезон “Le Маршрутка”, в якому покаже, як живе країна під час бойових дій. Також буде випуск з Польщі, адже ця країна одна з перших почала допомагати біженцям та передала багато гуманітарної допомоги. Нікітюк відразу зазначила, що 3 сезон матиме трішки іншу концепцію, бо попередні були спрямовані на внутрішній туризм.

"Le Маршрутка" в Херсоні
Le Маршрутка в Херсоні

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.