Ніна Матвієнко без комплексів: 75-річна артистка показала своє обличчя без макіяжу

Ніна Матвієнко - легендарна українська співачка, вчора, опублікувала фото у своєму інстаграмі, де була зовсім без макіяжу. Артистка активно допомагає ЗСУ з іншими зірками, вони збирають повні зали.

Артисти постійно слідкують за своїм зовнішнім виглядом, адже сцена вимагає епатажних образів та грандіозних номерів у будь-якому віці. Фанати звикли бачити своїх кумирів на сцені зі стійким макіяжем та вдало підібраним нарядом, щоб було видно із далеку, що вони виглядають на всі сто. Є зірки, які соромляться показати себе природними, без ідеальних макіяжів та придуманого образу, але це точно не про Ніну Матвієнко.

У жовтні, минулого року легендарній Ніні Матвієнко виповнилось 75 років. Проте це зовсім не заважає їй чудово виглядати на свій вік. Вчора, вона поділилася світлиною зі своїми підписниками, виконавиця була в Івано-Франківську. Жінка постала перед підписниками без макіяжу та з великим букетом білих троянд, який додавав блиску її очам. Народна артистка України не є активним користувачем соціальних мереж, побачити публікацію в її Інстаграмі справжня рідкість, тим паче власне фото.

75-річна артистка України без макіяжу
75-річна артистка України без макіяжу

“Команда А”

Ніна Матвієнко з іншими артистами збирає кошти на авто для наших хлопців, які боронять нашу країну. “Команда А” в рамках благодійних концертів вирушила в тур Україною, де виступають зірковим складом, а саме: Амадор Лопес, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Сергій Мироненко та Ніна Матвієнко. Такою згуртованою командою за один вечір вдається зібрати від 40-ка до 70-ти тисяч тисяч гривень. Цей тур триватиме до перемоги України.

Зять Ніни Митрофанівни, Арсен Мірзоян також займається волонтерською діяльністю. Співак розказав, що зараз возять різні машини та доправляють автівки з “гуманітаркою”, буває, що і до позицій. Проте благодійних концертів у нього не було. Зізнається, що приїзжав у військові шпиталі до хлопців, а от повноцінного концерту ще не влаштовував.

Арсен Мірзоян займається волонтерством
Арсен Мірзоян займається волонтерством

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.