Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін переплюнули Кравець і Зеленського: вони досі разом

12 років сценічного шлюбу Євгена Сморигіна та Вікторії Булітко. Важлива дата зіркової пари, яких пов'язує, щось більше, ніж просто робочі стосунки.

Завдяки відомому телепроєкту “Дизель Шоу” всі дізналися про творчий союз Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна. Вони досить швидко змогли знайти спільну мову і увімкнулися в процес роботи. Їх старання не були даремними, адже вони досить швидко отримали визнання від своїх прихильників. Виступи цієї пари чекають найбільше. Їх стосунки розвиваються не тільки в професійному плані, вони давно товаришують. Навіть були знайомі ще до того як почали виступати разом на одній сцені.

Крізь роки завжди разом
Крізь роки завжди разом

Початок спільної праці

Шлях для Віки на проєкті розпочався з рекомендацій Жені, він запропонував кандидатуру актриси на жіночу роль. До Сморигіна прислухались і жодного разу про це не пожалкували. Актор наголошував не один раз, що не уявляє з ким йому могло б працюватися так легко та комфортно, крім Вікторії. А вона у свою чергу стала справжньою родзинкою “Дизель Шоу”.

Неповторна Вікторія Булітко
Неповторна Вікторія Булітко

Не дивлячись на чутки, які ширяться навколо їх зіркової пари про можливий роман, більше ніж близька дружба та робота в колективі, їх не об’єднує. Євген Сморигін вже довгий період перебуває у шлюбі та є багатодітним татом 3 дітей. Про особисте життя Вікторії відомо мало чого, вона не публікує на загал інформацію про потаємне, проте гумористка зізналася, що її серце зайняте. До цих пір нікому не вдалося викрити коханого акторки. Булітко так вміло це робить, що навіть її близькі друзі почали сумніватися в реальності її хлопця, тому дівчині довелося робити підтвердженння цієї інформації. Вона сфотографувала знімок, який висить в закоханих у спальні, щоб довести, що це не вигадка.

Євген Сморигін та Вікторія Булітко
Євген Сморигін та Вікторія Булітко

Сценічна пара будує плани на майбутнє, вони переконані, що 12 спільних років, то лише початок їх шляху. Далі – більше.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.