Хоче Галкіна в президенти і любить Данилка: останні новини з життя найкращої подруги Пугачової Лайми Вайкуле

Артистка Лайма Вайкуле вважає, що Максим Галкін був би найкращим президентом і вона б за нього точно проголосувала. Вкотре нагадала про свою позицію і не думає її змінювати, адже вона тільки за правду.

Лайма Вайкуле – це латинська співачка та акторка, яка засудила війну проти України. Як тільки почалося повномасштабне вторгнення артистка виступила на підтримку нашої країни. Лайма також засудила своїх колег, які вважають дії своєї країни  правильними.

Тиждень тому Вайкуле дала велике інтерв’ю Ксенії Собчак. Вона розповіла, кого бачить наступним президентом росії та за кого б віддала свій голос.

Латвійська артистка Лайма Вайкуле
Латвійська артистка Лайма Вайкуле

Алла Пугачова та Максим Галкін

Лайма в чудових дружніх стосунках з родиною Максима Галкіна та Алли Пугачової, тому вона обурена поведінкою російських пропагандистів, які почали поливати Максима брудом через свідому позицію. Зіркова родина не підтримала та засудила дії путіна. Для власної безпеки їм довелося покинути росію і переїхати за кордон. Гумориста визнали іноагентом та продовжили змішувати з брудом, переходячи на особистості.
Лайма розповіла, що їй неприємно спостерігати за тим, як на близьку їй людину наговорюють.

Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії
Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії

Акторка зізналася, що на її думку, з Максима вийшов би чудовий президент, вона точно за нього голосувала. Жінка сказала, що Галкін людяний, а таким і має бути головнокомандувач. Для підтвердження своїх слів латвійська співачка навела в приклад Україну. Успішне президентство Володимира Зеленського дає віру в те, що в її близького друга вийшло б не гірше.

Андрій Данилко

Лайма у близьких стосунках не тільки з Максимом, а із українським артистом Андрієм Данилко. Вони багато років товаришують і за цей час змогли не втратити особливий зв’язок, який є між ними. У перші дні війни артист переховувався в бомбосховищі у Києві, зв’язок був жахливий, але знаменита білявка змогла до нього дозвонитися. Вайкуле була стривожена тим, що відбувається і пропонувала Андрію покинути країну та перебратися до більш безпечного місця. Артист відмовився і йому довелося заспокоювати свою приятельку, адже в неї була істерика.

 

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.