facebook

Анатолій Анатоліч показав своїх дорослих донечок: виросли неймовірно схожими на тата (ФОТО)

Відомий телеведучий опублікував ніжне фото у своєму Інстаграмі зі своїми дітьми. Анатолій Анатоліч показав дорослих донечок, які дуже схожі на тата. Фоловери засипали дівчаток компліментами.

У своєму Інстаграмі український телеведучий опублікував знімок на якому обіймається зі своїми дорослими донечками. Анатоліч вирішив нагадати таким чином, що він більше батько, ніж блогер. Варто відзначити, що діти дуже схожі на свого зіркового татуся. Шанувальники засипали його донечок компліментами та підтримали таку позицію блогера.

Через повномасштабне вторгнення сім’я ведучого виїхала за кордон. Довгий час родина не бачилась, адже чоловікам виїзд з країни заборонений. Тому для Анатоліча тема родини дуже важлива.

Волонтерство

Зірка українського шоу-бізнесу зміг зібрати 300 тисяч гривень на взуття для військових ЗСУ. Він взяв участь в благодійному марафоні New York City Hall Marathon, який відбувся в Нью-Йорку. Анатоліч почав готувався зараніше, адже протяжність забігу була 42 кілометри.

Ведучий не зміг стримати емоцій, бо йому вдалося зібрати величезну суму для наших захисників. Марафон був великим, взяли участь 53 тисячі людини. Учасників забігу українці зустріли з радісними криками та аплодисментами, які не могли вщухнути. Через велику дистанцію багатьом учасникам ближче до середини шляху ставало погано. Лікарі контролювати все, щоб кожному надати потрібну допомогу.

Самому Анатолічу стало тяжко під кінець забігу, останні 10 кілометрів були найскладнішими, але український телеведучий тримався і зміг подолати таку дистанцію.Після марафону чоловік відразу повернувся до України, бо до Нью-Йорку він вирушив тільки з благодійною метою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.