Анатолій Анатоліч показав своїх дорослих донечок: виросли неймовірно схожими на тата (ФОТО)

Відомий телеведучий опублікував ніжне фото у своєму Інстаграмі зі своїми дітьми. Анатолій Анатоліч показав дорослих донечок, які дуже схожі на тата. Фоловери засипали дівчаток компліментами.

У своєму Інстаграмі український телеведучий опублікував знімок на якому обіймається зі своїми дорослими донечками. Анатоліч вирішив нагадати таким чином, що він більше батько, ніж блогер. Варто відзначити, що діти дуже схожі на свого зіркового татуся. Шанувальники засипали його донечок компліментами та підтримали таку позицію блогера.

Через повномасштабне вторгнення сім’я ведучого виїхала за кордон. Довгий час родина не бачилась, адже чоловікам виїзд з країни заборонений. Тому для Анатоліча тема родини дуже важлива.

Волонтерство

Зірка українського шоу-бізнесу зміг зібрати 300 тисяч гривень на взуття для військових ЗСУ. Він взяв участь в благодійному марафоні New York City Hall Marathon, який відбувся в Нью-Йорку. Анатоліч почав готувався зараніше, адже протяжність забігу була 42 кілометри.

Ведучий не зміг стримати емоцій, бо йому вдалося зібрати величезну суму для наших захисників. Марафон був великим, взяли участь 53 тисячі людини. Учасників забігу українці зустріли з радісними криками та аплодисментами, які не могли вщухнути. Через велику дистанцію багатьом учасникам ближче до середини шляху ставало погано. Лікарі контролювати все, щоб кожному надати потрібну допомогу.

Самому Анатолічу стало тяжко під кінець забігу, останні 10 кілометрів були найскладнішими, але український телеведучий тримався і зміг подолати таку дистанцію.Після марафону чоловік відразу повернувся до України, бо до Нью-Йорку він вирушив тільки з благодійною метою.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.