Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень: 22-річна дружина не оцінила такі розтрати

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук не шкодує грошей на комфортне і смачне життя. Його молода дружина не перестає дивуватись його марнотратству.

Володимир Остапчук у січні 2023 року таємно одружився втретє. Його обраницею стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська, з якою він закрутив роман після несподіваного розлучення з колишньою дружиною Христиною Горняк. Причину розриву екс-подружжя не розкриває, однак публіка вважає, що це пов’язано з новими відносинами шоумена. Така ж історія була і з його першим розлученням з Оленою Войченко – він пішов з сім’ї через нові почуття до Христини.

Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

З Полтавською Остапчук живе в елітному ЖК “Тетріс-Хол”, де квартири не по кишені багатьом простим людям, майже кожен день він дарує їй свіжі квіти, радує коштовними подарунками і слідкує, щоб кохана була завжди сита.

Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська показала, що телеведучий приніс додому до чаю. Це були два шматочки запіканки за нечувані гроші – 450 гривень. В цей момент між ними відбувся такий діалог:

Катя: – Ми деб*ли

Володимир: – Чому?

Катя: – Запіканка коштує 450 грн

Володимир: – І що?

Катя: – Ну дорого. Я б сама дешевше зробила

Над своєю реакцією на такі ціни журналістка пожартувала:

Людину можна вивезти з Кіровограду, а Кіровоград з людини – ні

Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

Вона сама з Кропивницького, але живе в Києві. І вона дійсно могла б сама приготувати запіканку, тому що постійно готує для зіркового чоловіка щось смачненьке. Його найулюбленіша страва – фірмовий борщ Катерини, з якого вона викидає свинину.

Нагадаємо, Катерина Полтавська розповідала, що стосунки з Володимиром Остапчуком – це її перші стосунки в житті. Вона щаслива разом з шоуменом і запевняє, що він для неї найкращий не зважаючи, що їй нема з ким порівнювати. Також дівчина зізнавалась, що вона дуже ревнива, однак їй пощастило з тим, що коханий не дає приводів для ревнощів, хоча з огляду на його досвід в минулих шлюбах – можливо слід задуматися.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.